fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinaròs com a reclam turístic amb Castelló Ruta de Sabor

La Diputació impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinaròs com a reclam turístic amb Castelló Ruta de Sabor

El Govern Provincial posiciona la gastronomia com a recurs dinamitzador de l’economia dels municipis de Castelló.

La Diputació de Castelló impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinaròs com a reclam turístic a través de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor. Amb això, el Govern Provincial continua el seu treball per posicionar la gastronomia com un recurs dinamitzador de l’economia dels municipis de la província.

El diputat de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “el respatller de la Diputació a esta iniciativa forma part del nostre treball per promocionar els nostres productes com el millor rebost del mediterrani. Vertebrem una completa oferta d’esdeveniments i jornades que posen en valor la gastronomia de costa a interior i de nord a sud de la província per oferir al visitant múltiples motius pels quals gaudir de la província de Castelló”.

Cal tenir en compte que en estes jornades que tindran lloc de l’1 de novembre al 10 de desembre a Vinaròs participen set restaurants que oferiran entre sis i vuit plats d’arrossos. És precisament l’arròs el principal ingredient sobre el qual giren la resta de plats que el comensal podrà degustar per un preu d’entre 30 i 33 euros.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Doménec Fontanet, ha agraït a la Diputació el respatller a esta iniciativa “que posa en valor els productes de la nostra terra i del nostre mar per dinamitzar els restaurants i l’activitat de Vinaròs durant més d’un mes. Unes iniciatives que mantenim durant pràcticament tot l’any i que estan donant molt bons resultats”.

Cal recordar que la Diputació organitza un total de cinc jornades gastronòmiques supramunicipals que mostren els productes a través d’una oferta coordinada en la qual estan implicats més d’una trentena de productes. A més, col·labora amb els ajuntaments en la celebració de jornades gastronòmiques locals, com és el cas d’estes XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos a Vinaròs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.