fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinar貌s com a reclam tur铆stic amb Castell贸 Ruta de Sabor

La Diputaci贸 impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinar貌s com a reclam tur铆stic amb Castell贸 Ruta de Sabor

El Govern Provincial posiciona la gastronomia com a recurs dinamitzador de l’economia dels municipis de Castell贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsa les XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos de Vinar貌s com a reclam tur铆stic a trav茅s de la marca de productes aut貌ctons Castell贸 Ruta de Sabor. Amb aix貌, el Govern Provincial continua el seu treball per posicionar la gastronomia com un recurs dinamitzador de l’economia dels municipis de la prov铆ncia.

El diputat de Castell贸 Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “el respatller de la Diputaci贸 a esta iniciativa forma part del nostre treball per promocionar els nostres productes com el millor rebost del mediterrani. Vertebrem una completa oferta d’esdeveniments i jornades que posen en valor la gastronomia de costa a interior i de nord a sud de la prov铆ncia per oferir al visitant m煤ltiples motius pels quals gaudir de la prov铆ncia de Castell贸”.

Cal tenir en compte que en estes jornades que tindran lloc de l’1 de novembre al 10 de desembre a Vinar貌s participen set restaurants que oferiran entre sis i vuit plats d’arrossos. 脡s precisament l’arr貌s el principal ingredient sobre el qual giren la resta de plats que el comensal podr脿 degustar per un preu d’entre 30 i 33 euros.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vinar貌s, Dom茅nec Fontanet, ha agra茂t a la Diputaci贸 el respatller a esta iniciativa “que posa en valor els productes de la nostra terra i del nostre mar per dinamitzar els restaurants i l’activitat de Vinar貌s durant m茅s d’un mes. Unes iniciatives que mantenim durant pr脿cticament tot l’any i que estan donant molt bons resultats”.

Cal recordar que la Diputaci贸 organitza un total de cinc jornades gastron貌miques supramunicipals que mostren els productes a trav茅s d’una oferta coordinada en la qual estan implicats m茅s d’una trentena de productes. A m茅s, col路labora amb els ajuntaments en la celebraci贸 de jornades gastron貌miques locals, com 茅s el cas d’estes XXIII Jornades de la Cuina dels Arrossos a Vinar貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.