fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Festa de la Carxofa ajorna els actes multitudinaris per貌 mant茅 les jornades als restaurants

La Festa de la Carxofa ajorna els actes multitudinaris per貌 mant茅 les jornades als restaurants

La torr脿 popular tindr脿 lloc el 26 de febrer i la Demostraci贸 Gastron貌mica el 27 de febrer. Les jornades del pinxo i les jornades gastron貌miques continuen amb normalitat als bars i restaurants de Benicarl贸.

L’elevada incid猫ncia de contagis per Covid-19 ha obligat a ajornar els actes multitudinaris de la XXIX Festa de la Carxofa i a traslladar-los a l’煤ltim cap de setmana de febrer. Aix铆 ho ha anunciat avui l’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, acompanyada de la regidora d’Agricultura, Inma D铆az, el president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarl贸, V铆ctor Morera, i el vicepresident de l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸, Anay Bueno, els tres sectors implicats en l’organitzaci贸 de la Festa.

芦La situaci贸 actual ens obliga a prendre les m脿ximes precaucions i a ajornar els actes m茅s multitudinaris, com la torr脿 popular o la demostraci贸 gastron貌mica禄, ha dit l’alcaldessa. 芦En canvi 鈥攈a subratllat鈥, les Jornades del Pinxo que estan en marxa fins al 30 de gener i les Jornades Gastron貌miques que comen莽aran el 30 de gener continuen en peu i amb total normalitat禄.

L’alcaldessa ha explicat que 芦la decisi贸 s’ha pres amb el consens de tots els sectors implicats en la Festa禄 i ha assenyalat que 芦a pesar de qu猫 Salut P煤blica permetia realitzar tant la demostraci贸 com la torr脿, hem preferit, per prud猫ncia i donat el nombre de contagis, suspendre els actes que suposen m茅s aglomeraci贸 de persones i traslladar-los a finals de febrer禄.

D’aquesta manera, el 25 de febrer tindr脿 lloc el sopar de gala, el 26 la torr脿 popular i el 27 la gran Demostraci贸 Gastron貌mica. La Fira de Productes de Proximitat tamb茅 s’ha traslladat i se celebrar脿 els dies 26 i 27 de febrer.

Per part del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarl贸, el seu president ha remarcat que 芦donada la situaci贸, ajornar la Festa un mes era la decisi贸 m茅s raonable禄 i s’ha mostrat conven莽ut que 芦a finals de febrer podrem fer la Festa amb totes les garanties i la m脿xima seguretat禄.

En nom de l’associaci贸 Restauraci贸 Benicarl贸, Anay Bueno ha volgut transmetre un missatge de tranquil路litat en el sentit que 芦aquesta mesura 茅s una mesura de prud猫ncia, per貌 els bars, cafeteries i restaurants continuen sent espais segurs i segueixen amb les Jornades de Pinxos i, a partir del 30 de gener, amb les Jornades Gastron貌miques禄.

Tota la informaci贸 relativa a l’aforament i a la compra d’entrades per a la torr脿 popular i la Demostraci贸 Gastronon貌mica es donar脿 a con茅ixer en els pr貌xims dies. L’Ajuntament, el Consell Regulador i el sector de la restauraci贸 ja tenen enllestit un pla de conting猫ncia que permetr脿 realitzar els actes m茅s multitudinaris amb totes les garanties de seguretat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.