![La recepta secreta de les mandonguilles d’Ikea La recepta secreta de les mandonguilles d’Ikea](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_420,h_280/https://diarimillars.es/wp-content/uploads/2020/06/eat-670136_640-420x280.jpg)
Fes les mandonguilles d’Ikea tu mateix.
Ikea, la cadena sueca, ha decidit revelar a través de les xarxes socials la seua famosa recepta de les mandonguilles.
Els ingredients necessaris per a preparar estes magnífiques mandonguilles son els següents:
– Per a les mandonguilles:
-500g de carn picada de vedella
-250 g de carn picada de porc
– 1 ceba picada
-Una cabeça d’all (triturat o picat)
-100 g de pa ratllat
– 1 ou
– 5 cullerades de llet sencera
– Sal i pebre
Per a la salsa:
– Oli
-40 g de mantega
-40 g de farina
– 150 ml de caldo vegetal
-150 ml de caldo de carn
-150ml de nata espessa per a cuinar
-2 cullerades de salsa de soja
-1 cullerada de mostassa de Dijon.
A continuació us deixem amb la recepta:
1. Mescla bé la carn picada de vedella amb la de porc desfent els grumolls.
2. Afig la ceba finament picada, l’all, el pa ratllat, l’ou i mescla.
3. Incorpora la llet i posa-hi sal i pebre.
4. Forma xicotetes boles amb la mescla.
5. Col·loca-les en un plat, cobreix-lo i reserva en el frigorífic durant 2 hores (per a evitar que perden la seua forma quan es vagen a cuinar).
6. Escalfa l’oli a foc mitjà en una paella. Quan estiga calent, introdueix amb cura les mandonguilles i daura per tots costats.
7. Una vegada daurades, col·loca-les en una safata de forn.
8. Col·loca la safata dins del forn preescalfat (a 180 °C o 160 °C si té ventilador) i deixa que es facin durant 30 minuts.