fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament reconeix el xef Raúl Resino, guardonat amb el premi al millor cuiner de l’any

L’Ajuntament reconeix el xef Raúl Resino, guardonat amb el premi al millor cuiner de l’any

L’alcaldessa de Benicarló ha felicitat, en nom de la Corporació Municipal, el xef Raúl Resino, reconegut recentment amb el premi al millor cuiner de l’any. Resino ha confirmat que continuarà treballant des del seu restaurant de Benicarló.

L’Ajuntament de Benicarló ha felicitat formalment el cuiner Raúl Resino per haver estat nomenat fa només uns dies millor cuiner de l’any. El xef, amb restaurant a Benicarló, ha rebut la felicitació de l’alcaldessa, Xaro Miralles, que, en nom de la Corporació Municipal, ha volgut agrair la presència del xef, «sabent com sabem -ha dit Xaro Miralles- que té l’agenda carregada d’actes i que no es perd ni un sol servei del seu restaurant».

L’alcaldessa ha destacat que «aquest guardó representa un pas definitiu en la carrera de Raúl Resino» i ha lloat el treball constant d’anys i anys investigant i experimentant amb sabors, olors i textures. «Nosaltres no podem més que agrair-li que haja decidit fer-ho des d’aquí, des de Benicarló, un poble que li ha permés treballar amb allò que més li agrada: els productes de proximitat».

Resino, per la seua banda, s’ha mostrat molt agraït pel reconeixement «en el poble que m’ha acollit» i ha destacat que des dels 12 anys que està molt vinculat amb Benicarló. El xef ha explicat que la cuina és la seua «obsessió» i que ha estat 10 anys treballant per a aconseguir aquest guardó. Sobre la seua manera d’entendre la cuina, Resino ha reconegut que «treballa només amb productes de temporada» i que «la zona de Benicarló és un paradís gastronòmic en aquest sentit». El cuiner ha confirmat que continuarà treballant des del seu restaurant de Benicarló i que no es planteja l’estrella Michelin com una «obsessió» però reconeix que seria «molt positiu per a Benicarló i tota la comarca».

Leave a Reply

Your email address will not be published.