fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament es reuneix amb els representants dels treballadors de la resid猫ncia Lled贸

L’Ajuntament es reuneix amb els representants dels treballadors de la resid猫ncia Lled贸

El regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez; i la regidora d’Igualtat, Ali Brancal, s’han reunit aquest mat铆 amb els representants dels treballadors de la resid猫ncia de la tercera edat Lled贸, el comit猫 d’empresa i la junta de personal de Conselleria.

En aquesta reuni贸, els representants de la resid猫ncia han traslladat als regidors la seua preocupaci贸 sobre la possible remodelaci贸 del centre. La junta de personal i el comit猫 d’empresa es mostren contraris a aquesta remodelaci贸 posat que comportaria el tancament temporal de la resid猫ncia mentre s’estigueren realitzant les obres, havent de traslladar als 45 residents a altres centres especialitzats.

Cal destacar que el projecte de remodelaci贸 va partir de l’anterior govern auton貌mic l’any 2011 i que els anteriors dirigents de la Generalitat van deixar sense escometre. A m茅s, al路leguen que l’any passat ja es van gastar 60.000 euros en certes reformes i entenen que la resid猫ncia pot seguir prestant els seus serveis.

Des de l’Ajuntament, els seus representants s’han comprom猫s a traslladar a la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives les reivindicacions d’aquest col路lectiu i sol路licitar a la mateixa que contemple totes les solucions possibles i trie la que menys perjudici supose per als residents i treballadors del centre i que l’elecci贸 siga consensuada amb els afectats.

Des de l’Ajuntament de Castell贸 som conscients de la import脿ncia que t茅 l’atenci贸 a la depend猫ncia i als nostres majors i, de fet, entenem que existeix una not貌ria necessitat de m茅s places p煤bliques en la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.