Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Associació d’Hostaleria de Borriana inicia les Jornades del Llagostí

L’Associació d’Hostaleria de Borriana inicia les Jornades del Llagostí

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santi Zorío, assisteixen a un acte que reforça la col·laboració i treball conjunt entre hostalers i institució municipal.

Fa poc més de 48 hores que a Borriana s’ha iniciat un nou certamen gastronòmic amb la qual ja és la quarta edició de les Jornades del Llagostí que enguany s’allargaran durant més de dues setmanes en un total de 14 restaurants de la localitat. I com a obertura especial de les jornades, la nova Junta Directiva de l’Associació d’Hostaleria de Borriana ha volgut realitzar una trobada en el qual també han estat presents tant l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, com l’edil de la regidoria coordinadora de totes les jornades gastronòmiques de la ciutat, la de Turisme, Santi Zorío. La reunió culinària ha tingut lloc en el Restaurant L’Arenal del Port de Borriana, on han pogut degustar el menú especial preparat per l’establiment de cara a aquestes Jornades del Llagostí.

Tal com han coincidit a assenyalar tant Safont com Zorío durant el dinar de germanor, “queda més que patent la creixent i profitosa col·laboració entre l’Associació d’Hostaleria de la ciutat i la institució municipal, ja que tant l’èxit de certàmens com la Ruta de la Tapa o les Jornades del Polp i la Sèpia com les ganes de seguir organitzant esdeveniments i jornades amb major assiduïtat són idees que compartim al cent per cent”.

Dins dels nous membres de la Junta Directiva que des de fa unes setmanes encapçalen l’Associació que reuneix als hostalers de Borriana, també han volgut assenyalar “el nou rumb que està prenent tant l’associació com la seua capacitat de difondre i fer que la ciutadania de Borriana se senta partícip i cada vegada estiga més interessada a degustar tant els menús d’aquestes Jornades del Llagostí com qualsevol de les quals s’organitzen en el conjunt de l’any”.

Així els i les responsables dels restaurants Arrosseria Restaurant Savarín, Taverna Nàutica, Restaurant Nàutic, Casa Lola, Pizzeria Ristorante *Pinocchio, Da Paolo, Ca la Rosa, La Blava, Restaurant L’Arenal, Restaurant Scala, Bombora’s, Rest. Caixa Rural, Restaurant San Marino i Rita&Pepa han intercanviat impressions sobre els plats que cadascun dels establiments servirà, sobre la creixent demanda d’aquest tipus de certàmens, i de com, a poc a poc, s’està aconseguint que “la gastronomia i el gran potencial a nivell de restaurants de la ciutat té cada vegada més important i clau en la repercussió i impacte econòmic tant per als mateixos restaurants com per al conjunt de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.