fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella fa una molt bona valoraci贸 de les XIII Jornades de la T貌fona

Morella fa una molt bona valoraci贸 de les XIII Jornades de la T貌fona

Aquestes jornades gastron貌miques s贸n les m茅s importants de la localitat i congreguen milers de visitants. Les activitats complement脿ries de les Jornades de la T貌fona han estat tot un 猫xit.

Morella ha posat punt i final a les XIII Jornades de la T貌fona. La valoraci贸 茅s molt positiva, ja que milers de visitants han arribat a la localitat per gaudir dels men煤s protagonitzats pel diamant negre de la cuina o han participat en les activitats complement脿ries. Els show-cookings, “Morella negra com la trufa” i els tallers de degustaci贸 han estat tot un 猫xit.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, indica que “les Jornades de la T貌fona de Morella estan totalment consolidades, per貌 cada any innoven i ofereixen nous atractius per visitar la localitat i gaudir de la nostra gastronomia”. Per aix貌, afegeix que “la valoraci贸 que fem d’aquestes jornades 茅s molt positiva, ja que milers de persones han vingut a aquesta zona a provar els men煤s dels 12 restaurants o a gaudir de les activitats complement脿ries que hem organitzat setmanalment”. Aix铆, explicava que “els show-cookings, ‘Morella negra com la trufa’ o els tallers de degustaci贸 s贸n activitats paral路leles dins les Jornades de la T貌fona que ens diferencien d’altres jornades gastron貌miques, que permeten tenir una oferta m茅s 脿mplia d’activitats per gaudir de Morella, la seva cultura i gastronomia durant tot un cap de setmana”.

La Llotja de l’ajuntament de Morella s’ha convertit en el punt de trobada dels caps de setmana de les XIII Jornades de la T貌fona. M茅s de mil persones han passat per aquest lloc en els 煤ltims dos mesos, per gaudir d’alguna de les activitats complement脿ries d’aquestes jornades gastron貌miques.

Cal recordar que 12 han estat els restaurants que han participat en les XIII Jornades de la T貌fona de la localitat: Casa Roque, Palau dels Osset, Cardenal Ram, Casa Pere, Mes贸n del Pastor, Daluan, Restaurant Pizzeria Lola y El Faixero, que han protagonitzat els showcookings, y Marqu猫s de Cru茂lles, Vinatea, La Fonda Moreno y La Fonda, que s’han encarregat de degustacions en altres activitats. Els tallers que s’han organitzat en aquesta edici贸 han estat els d’olis d’oliveres mil路len脿ries de la Mancomunitat de la Taula del S茅nia i el de Productes Morella. Totes aquestes activitats han comptat amb la participaci贸 dels vins de la Denominaci贸 d’Origen Terra Alta.

Cal recordar que la trufa 茅s un dels ingredients de m茅s prestigi a la cuina, pel seu sabor i preu. El cost del quilo de t貌fona negra ha estat entre 600 i 900 euros aquests mesos, el que d贸na a entendre tamb茅 la qualitat d’aquest ingredient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.