fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Obert el termini d’inscripci贸 per a les XII Jornades gastron貌miques de la taronja a Borriana

Obert el termini d’inscripci贸 per a les XII Jornades gastron貌miques de la taronja a Borriana

El termini per a inscriure’s s’allargar脿 fins al 13 de gener a les 14h, recordant que el dia 1 de gener no es podran presentar sol路licituds, ja que no hi haur脿 registre.

La regidora de Comer莽 i Turisme, Sara Molina, ha anunciat que s’est脿 preparant la pr貌xima edici贸 de les Jornades gastron貌miques de la taronja, i avui s’obri el termini perqu猫 els establiments que ho desitgen puguen participar en les XII Jornades gastron貌miques de la taronja a Borriana, que se celebraren del 24 de gener al 9 de febrer de 2020, tots dos inclosos.

La participaci贸 en les Jornades 茅s gratu茂ta i el termini d’inscripci贸 de les sol路licituds 茅s del 17 de desembre de 2019 al 13 de gener de 2020, inclusivament, i han de presentar-se en el Registre de l’Ajuntament.

Segons ha explicat la regidora, per a formalitzar la inscripci贸, les persones interessades han d’acudir a la zona de registre de l’Ajuntament de Borriana (OAC) i presentar la sol路licitud juntament amb una proposta de men煤, en horari de dilluns a divendres de 9h a 14 hores.

“脡s important que els qui s’inscriguen ho facen directament en el registre de l’OAC”, ha puntualitzat Sara Molina. La qual, a m茅s, ha assenyalat que el termini per a inscriure’s s’allargar脿 fins al 13 de gener a les 14h, i ha recordat que el dia 1 de gener no es podran presentar sol路licituds, ja que no hi haur脿 registre.

Les Jornades Gastron貌miques de la Taronja 茅s una iniciativa fruit de la col路laboraci贸 entre l’Ajuntament i l’Associaci贸 d’Hostaleria de Borriana, que, en opini贸 de Sara Molina, a m茅s de servir d’eina de promoci贸 de la restauraci贸 local, “pret茅n donar suport i oferir el reconeixement al sector citr铆cola, amb la mostra de la gran versatilitat d’esta fruita, oferir experi猫ncies i sorprendre els nostres visitants amb enginyosos plats”.

La regidora de Turisme ha destacat l’abast d’estes jornades com a “turisme gastron貌mic” i el seu valor per “la representativitat del seu producte estrella i el seu alt poder d’identificaci贸 amb la nostra localitat”.

Poden participar en els XII Jornades Gastron貌miques de la Taronja tots els establiments que estiguen situats en el terme municipal de Borriana, que hagen sol路licitat la llic猫ncia municipal corresponent a l’activitat de restauraci贸, que puguen oferir men煤 al p煤blic en el local i que es troben donats d’alta en l’impost d’activitats econ貌miques com a bars o restaurants.

Per a poder participar, els establiments interessats han de presentar la sol路licitud, correctament emplenada i signada, dins del termini establit i seguint les bases. A m茅s, es comprometen a oferir el men煤 de les XII Jornades Gastron貌miques de la Taronja durant els dies i horaris que ells mateixos establisquen en la sol路licitud de participaci贸 en esta activitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.