fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rafel lo Cristalero guanya l’última edició del Tapa Tour del Llagostí a Vinaròs

Rafel lo Cristalero guanya l’última edició del Tapa Tour del Llagostí a Vinaròs

La tapa guanyadora es podrà degustar de nou el 26 de setembre, coincidint amb el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs.

El restaurant Rafel lo Cristalero ha estat el guanyador de la darrera edició del Tapa Tour del Llagostí a Vinaròs, una iniciativa organitzada per la regidoria de Turisme i Saborea Vinaròs dins les Jornades del Llagostí que es van celebrar del 15 de juliol al 14 d’agost a la localitat.

La tapa que ha aconseguit el 41% dels vots escrutats, ha estat “De Sòl de Riu a Aiguadoliva”, feta de carpaccio de polp, ortigues de mar amb tempura i llagostí. Aquesta es podrà degustar de nou el 26 de setembre en el Mercat Municipal, coincidint amb la realització del XIX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs.

El premi obtingut és de 150 euros i la majoria de participants en aquesta elecció popular han estat comensals de la pròpia Comunitat Valenciana, d’Aragó, Catalunya, Euskadi, Madrid i França, tal com ha donat a conèixer el regidor de Turisme i Comerç Domènec Fontanet, qui ha agraït a tots la seua participació i esforç.

També ha fet esment i ha extés el seu agraïment als patrocinadors que han fet possible aquest concurs: Conserves Coarvi, Hotels Rh de Vinaròs, Formatges de Catí, Xocolates Creo, Celler Magnanimus de Vilafamés, Gremi de Forners de Vinaròs, Grup Local de Pastisseria de Vinaròs i als nou restaurants que, un any més, han participat en aquesta iniciativa dinamitzadora del turisme i el comerç local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.