fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna la Ruta de la Tapa a Borriana i l’Ajuntament obri el termini per a participar en l’onzena edici贸

Torna la Ruta de la Tapa a Borriana i l’Ajuntament obri el termini per a participar en l’onzena edici贸

Els establiments interessats podran presentar fins a l’11 d’abril la sol路licitud per a participar-hi.

L’Ajuntament de Borriana ha obert el termini perqu猫 els establiments interessats puguen participar en la XI Ruta de la Tapa, despr茅s de dos anys sense poder celebrar-se. Amb la finalitat de continuar amb una de les accions gastron貌miques m茅s populars del municipi, segons ha anunciat la regidora de Turisme, Sara Molina.

Amb aquesta iniciativa organitzada pel Consistori, ha assegurat, es pret茅n 鈥減romocionar el municipi a trav茅s de la gastronomia, aix铆 com dinamitzar el sector de l’hostaleria i la restauraci贸 local鈥 i ha posat l’accent en 鈥渓’猫xit obtingut amb les anteriors edicions, tant de participaci贸 de bars i restaurants com d’aflu猫ncia de p煤blic鈥.

Sara Molina ha recordat que en l’煤ltima edici贸, celebrara l’any 2019, en van ser un total de 31, els establiments que van oferir les seues elaboracions, i es va aconseguir una quantitat de 30.378 tapes servides entre tots els participants.

L’onzena edici贸 de la Ruta de la Tapa se celebrar脿 del 29 d’abril al 29 de maig de 2022, per a aprofitar el cap de setmana de les Creus de Maig a Borriana, i dins de l’horari que cadascun dels establiments participants indique en el full d’inscripci贸.

En la XI Ruta de la Tapa, podran participar, gratu茂tament, tots els establiments que estiguen situats en el terme municipal de Borriana que hagen sol路licitat la llic猫ncia municipal corresponent. A m茅s, hauran d’estar donats d’alta en l’Impost d’Activitats Econ貌miques com a bar o bar/restaurant o amb llic猫ncia d’activitat per a poder servir menjars.

Per a poder participar, els establiments interessats hauran de presentar una sol路licitud en el registre electr貌nic de l’Ajuntament, dins del termini compr猫s entre el 30 de mar莽 i l’11 d’abril de 2022, els dos inclusivament, i amb el model de sol路licitud degudament emplenat i signat. Les bases i el model de sol路licitud estan publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la p脿gina web municipal <www.burriana.es>.

Tapa i beguda, 4 euros

El preu de la tapa i la beguda (canya de cervesa, quint, copa de vi, aigua o refresc) ser脿 de 4 euros, i l’establiment tindr脿 total llibertat quant a la presentaci贸 de la tapa, ajustant-se en la preparaci贸 a uns m铆nims de qualitat dels ingredients, neteja, seguretat i higiene.

Tamb茅 tindran llibertat de triar els ingredients, tot i que s’haur脿 d’utilitzar com a ingredient algun dels productes de les comarques de Castell贸, com el coent de Borriana, s茅pia i polp de les nostres costes, carxofa de Benicarl贸, vi de les Useres, llagostins de Vinar貌s, formatge de Cat铆, olis de la prov铆ncia, etc.

Per a poder identificar la tapa, s’indicar脿 en la sol路licitud el nom, l鈥檈numeraci贸 dels ingredients i una fotografia de la tapa elaborada en format digital (jpg). Tamb茅 s’indicaran els al路lerg貌gens que puguen haver-hi entre els ingredients.

Passaport i vots

Als establiments participants se’ls lliurar脿, juntament amb els passaports i la cartelleria, una urna per a depositar els vots per part del p煤blic participant. Tamb茅 hauran de col路locar en el seu local de manera visible la cartelleria de l’acci贸 i tindran sempre disponibles passaports per als clients que els necessiten.

La consumici贸 de la tapa oferida en la XI Ruta de la Tapa donar脿 dret al client a segellar el passaport i, reunits els 10 segells necessaris, al vot de la tapa favorita i a participar en el sorteig d’un regal, si escau.

Per a poder depositar el passaport i participar tant en la votaci贸 de les tapes com en el sorteig de regals haur脿 d’haver sigut segellat en deu establiments acreditats diferents, justificant aix铆 la degustaci贸 d’aquestes deu tapes. El passaport, amb els deu segells, ser脿 dipositat en la Tourist Info Borriana, en l’urna instal路lada a l鈥檈fecte.

Premis

Leave a Reply

Your email address will not be published.