Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Temps de rebaixes – L’opinió de Manuel Hernández

Temps de rebaixes – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Com qui aprofita les rebaixes per a comprar i estrenar roba o sabates, a La Vall d’Uixó estem també d’estrena.

Encara que amb retard i sense haver demanat col.laboració per a la seua elaboració, estrenem pressupost per a 2018. Un pressupost que vist desde la perspectiva de Ciudadanos servirá per a fer avançar la nostra localitat i que per iniciativa pròpia té pinzellades de color taronja. Malgrat que hem aconseguit diversos assoliments, encara trobem a faltar una major rebaixa de l’IBI que és perfectament assumible i que no es destinen diners els de tots els vallers a recolzar organitzacions a favor del Procés com ara Escola Valenciana, motiu pel qual no hem votat a favor dels comptes.

Així i tot, amb les pinzellades taronja hem aconseguit diners per a millorar la seguretat dels parcs infantils, per a barrar els contenidors del fem en llocs emblemàtics de la nostra ciutat,instal.lar papereres de reciclatge selectiu, millorar l’aparcament de la carretera de Sant Josep, arreglar els bancs de l’Avinguda Sud-Oest o la creació d’una aplicació per a comunicar incidències. Propostes en positiu per tal de millorar la vida dels nostres veïns, que deuria ser la raó de ser dels 21 regidors de La Vall d’Uixó.

Però alguns pareixen no entendre-ho així i es dediquen a criticar fins i tot als companys de l’oposició perquè fem propostes i no ens dediquem únicament a criticar, que a la seua manera de veure la política és com se fa una oposició real. Senyors del PP jo ho veig de forma diferent, estar en la oposició no significa dinamitar un govern municipal i inventar tota mena de mentides per a trencar-lo, significa fer propostes, tindre iniciatives, implicar-se en el futur del teu poble, tot però sense oblidar fiscalitzar al tripartit que governa i vetlar, d’aquesta manera, pels drets i interessos de tots els nostres veïns.

Seguint amb les estrenes, el mes de febrer estrenarem Reglament Orgànic Municipal (ROM) fruit d’un gran treball de tots els grups i que finalment, el PP va preferir no votar a favor en un exemple més de sectarisme. Van ficar per damunt de tot interessos interns front a igualtat democràtica de tots els partits polítics que tinguen representació al nostre Consistori en els pròxims anys, doncs la part referent als grups no entrarà en vigor fins a les pròximes eleccions municipals, motiu pel qual no té sentit no haver recolzat el document. De tota manera, el Reglament millorarà el funcionament intern de la maquinària política del nostre Ajuntament i també la participació ciutadana al ple municipal.

En Ciudadanos estem orgullosos de participar d’aquestes estrenes en primera persona i continuarem treballant i aportant idees per a millorar la nostra localitat i, sobretot, la vida dels nostres veïns amb tota la nostra il.lusió en aquest 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.