fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El centre de Vila-real culmina la modernitzaci贸 del cablejat el猫ctric

El centre de Vila-real culmina la modernitzaci贸 del cablejat el猫ctric

L’alcalde, Jos茅 Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, visiten amb responsables d’Iberdrola les obres en la zona del Mercat i l’esgl茅sia Major, que precediran el projecte d鈥檈mbelliment urb脿 a l’entorn del BIC.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, i el regidor de Territori, Emilio M. Obiol, han visitat aquest mat铆, acompanyats del responsable t猫cnic d’Iberdrola a Castell贸 Francisco Sales, els treballs de modernitzaci贸 de l’estesa el猫ctrica que la companyia est脿 duent a terme al centre de la ciutat, concretament a l’entorn de la nova pla莽a del Mercat i l’esgl茅sia Major. L’actuaci贸 t茅 per objectiu renovar completament el cablejat el猫ctric del centre, en alguns trams amb m茅s de 50 anys d’antiguitat, per a modernitzar la infraestructura i garantir la qualitat del subministrament el猫ctric, minimitzant els talls que patia aquesta zona de la ciutat.

鈥淰ull agrair l’esfor莽 d’Iberdrola per millorar la qualitat del subministrament i el que a莽貌 suposa de millora tamb茅 de la qualitat de vida dels ciutadans, modernitzant una infraestructura que havia quedat molt antiquada en relaci贸 als materials i la tecnologia que s’utilitzen hui dia鈥, destaca Benlloch, qui recorda que en aquesta zona de la ciutat es produ茂en fa uns anys talls de subministrament intermitents que causaven importants mol猫sties al ve茂nat. 鈥淎quella situaci贸 ens va portar a plantejar amb els responsables auton貌mics d’Iberdrola la necessitat d’una actuaci贸 urgent i va tenir lloc una primera fase de renovaci贸 del cablejat en el centre, despr茅s de la qual els problemes es van reduir molt铆ssim. Els treballs actuals suposen la culminaci贸 d’aquesta millora en el subministrament el猫ctric que els ciutadans van a poder percebre prompte鈥, detalla.

鈥淎questa segona fase de la renovaci贸 del cablejat en el centre, amb el soterrament d’una l铆nia de mitja tensi贸 per a adequar-la a la normativa i dotar-la de major capacitat, 茅s una actuaci贸 necess脿ria i molt 煤til per als ve茂ns鈥, assenyala Obiol. En concret, les obres afecten els carrers Joan Pau II, Ermita i Colom fins a Sant Roc, on comen莽aran en breu els treballs en trams de 10 metres per a reduir al m铆nim les mol猫sties. 鈥淪abem que aquesta 茅s una zona comercial i per aix貌 s鈥檃ctuar脿 obrint rases de 10 metres en 10 metres, de manera que no s’obrir脿 una nova fins que hagen acabat els treballs en l’anterior, minimitzant aix铆 les mol猫sties que aquests treballs puguen ocasionar a comer莽os i ve茂ns de la zona鈥, agrega l’alcalde, qui ha volgut demanar als residents en el centre 鈥減aci猫ncia i comprensi贸鈥.

Benlloch ha aprofitat tamb茅 la visita a les obres per a anunciar el projecte de millora i adequaci贸 de l’entorn del BIC de l’esgl茅sia Major Sant Jaume, que s’escometr脿 una vegada concloguen els treballs d’Iberdrola. 鈥淗em d’esperar que finalitzen les obres de modernitzaci贸 de l’estesa el猫ctrica per a poder posar en marxa aquest projecte d鈥檈mbelliment urb脿, per la qual cosa els ve茂ns veuran que, una vegada acabades unes obres, comencen unes altres鈥, adverteix l’alcalde. El projecte suposar脿 la millora de la seguretat en l’acc茅s a l’esgl茅sia per la fa莽ana que recau a la pla莽a del Mercat, amb la millora i construcci贸 鈥榙鈥檕relles鈥 en les voreres, la reordenaci贸 de l’aparcament i l’adequaci贸 del p脿rking subterrani per a aprofitar al m脿xim l’espai i fer possible el seu 煤s amb car脿cter d’aparcament en rotaci贸. La regidoria de Territori perfila el projecte d鈥檈mbelliment urb脿, que arrancar脿 una vegada concloguen els treballs de modernitzaci贸 de la infraestructura el猫ctrica en el centre.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.