fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Passeig Mar铆tim Sud de Benicarl贸 s’obri al p煤blic

El Passeig Mar铆tim Sud de Benicarl贸 s’obri al p煤blic

Despr茅s d’un any i mig de treballs, el Passeig Mar铆tim Sud s’ha obert avui al p煤blic convertit en un magn铆fic espai amb passarel路les de fusta, carril bici, plataformes amb cadires i una 脿mplia zona per a gespa natural. L’alcaldessa ha demanat que l’actuaci贸 continue fins a la platja de la Caracola.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, acompanyats del representant de la secretaria auton貌mica de Turisme Juan Llantada, han assistit a l’acte d’obertura del Passeig Mar铆tim Sud, un nou espai guanyat a la vora de la mar dotat amb passarel路les de fusta, carril bici, plataformes amb arbres i cadires i una 脿mplia zona on es plantar脿 gespa.

El projecte, sufragat per l’Ajuntament amb c脿rrec al Pla de Competitivitat Tur铆stica (que integren l’administraci贸 local amb els ajuntaments de Benicarl贸 i Pen铆scola, l’administraci贸 auton貌mica i l’administraci贸 estatal), compleix els c脿nons actuals de disseny dels passejos mar铆tims, en el sentit que hi ha una utilitzaci贸 m铆nima de materials durs (com el formig贸), i s’aposta per materials blans, com la fusta, la gespa o la sorra. Un tipus d’actuaci贸 que respon a un concepte m茅s sostenible i ecol貌gic dels passejos a la vora de la mar.

芦La fa莽ana litoral de Benicarl贸 ha experimentat una notable millora amb la construcci贸 d’aquest passeig -ha dit l’alcaldessa, Xaro Miralles- i estem segurs que contribuir脿 a dinamitzar la ciutat禄. 芦Era una obra molt necess脿ria -ha afegit Miralles- que s’adapta perfectament al model de ciutat que volem, amb espais oberts perqu猫 els puga disfrutar tota la ciutadania禄. Per la seua banda, el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, ha reconegut que 芦aquest tipus d’actuacions van encaminades a tothom i especialment al turisme, un sector estrat猫gic per a tota la Comunitat Valenciana禄. Des de la secretaria auton貌mica de Turisme, Juan Llantada ha expressat el desig que el nou passeig siga 芦per a tots, residents i turistes禄.

Pel que fa a la continu茂tat del passeig, l’alcaldessa ha demanat al delegat del Govern que el Ministeri assumisca el projecte de continuar el passeig fins al terme de Pen铆scola. 芦Una vegada podem disfrutar d’aquest tram -ha dit Miralles-, ara tenim l’obligaci贸 de demanar que es continue, seguint el mateix model de passeig, fins a la platja de la Caracola, amb la qual cosa milloraria per complet la fa莽ana del litoral sud de Benicarl贸禄.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.