fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Este cap de setmana actuaran a Sagunt els grups Peranoia, Katharsis i el cantautor Javi Cobo

Este cap de setmana actuaran a Sagunt els grups Peranoia, Katharsis i el cantautor Javi Cobo

Demà, dissabte, a les 19 hores, el Casal Jove del Port de Sagunt acollirà l’actuació del grup Peranoia i de Katharsis com a grup convidat, mentre que el diumenge serà el cantautor Javi Cobo qui actue a les 12.30 hores en el Mercat Municipal de Sagunt.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt ha programat diversos concerts per a este cap de setmana. La primera jornada de concerts serà dissabte, 12 de desembre. El Casal Jove del Port de Sagunt acollirà una vesprada de rock en directe que començarà a partir de les 19 hores amb el concert del grup valencià Peranoia i l’actuació del grup Katharsis com a convidat.  D’altra banda, el diumenge, 13 de desembre, hi haurà una actuació del cantautor local Javi Cobo a les 12.30 hores en el Mercat Municipal de Sagunt.

Katharsis és un grup compost per jóvens músics del municipi de Sagunt. Quant a Peranoia, es tracta d’un projecte musical que naix a València en 2013 i que compta amb 2 EPs i un LP en els quals la banda ha aconseguit plasmar el mateix esperit enèrgic, eclèctic i impactant que oferixen als seus seguidors en cada actuació. Este grup ha participat en prestigiosos festivals a escala nacional.

Per a asistir-hi és imprescindible reservar prèviament l’entrada a través del següent enllaç. Cada reserva serà vàlida per a dos persones. L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene i les persones hauran de complir amb la normativa covid-19 vigent, accedint de manera ordenada, mesurament de temperatura, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, mascareta obligatòria i distribució dels i les assistents en cadires col·locades respectant la distància. A més, l’aforament serà limitat i estarà regulat.

Respecte al diumenge, serà el torn del cantautor local Javi Cobo, que actuarà en el mercat municipal de Sagunt a les 12.30 hores. Javi Cobo oferirà un concert amb la seua guitarra i predominaran ritmes com la rumba. Esta actuació s’emmarca en el Factory Fest Lite, el cicle de concerts organitzats per la regidoria de Joventut que compta amb músics locals menors de 30 anys. Es preveu que este cicle s’allargue, almenys, fins a abril del pròxim any 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.