fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Finalitzen amb 猫xit els treballs realitzats per 25 ve茂ns contractats per l’Ajuntament a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Conjunt

Finalitzen amb 猫xit els treballs realitzats per 25 ve茂ns contractats per l’Ajuntament a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Conjunt

Els onders han realitzat durant quatre mesos tasques d’instal路laci贸, reparaci贸 i manteniment d’espais p煤blics de la ciutat i han netejat les males herbes i residus urbans de distintes zones.

El tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas, ha valorat molt positivament els treballs realitzats pels 25 ve茂ns d’Onda que l’Ajuntament va contractar en el mes de novembre a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Conjunt, subvencionat per la Generalitat Valenciana, la Diputaci贸 i el consistori. L’equip de govern socialista de l’Ajuntament d’Onda, en la seva aposta per minimitzar la taxa de desocupaci贸 i eradicar l’exclusi贸 social, va donar continu茂tat a aquest Pla, a trav茅s del qual es va contractar aonders desempleats menors de 25 anys i majors de 45 anys.

10 peons de neteja, 4 pintors, 2 peons d’ajuda a domicili, 6 peons d’obra i 3 de serveis m煤ltiples, han finalitzat avui els treballs de millora en diferents parts del municipi. Durant els 煤ltims quatre mesos han realitzat tasques d’instal路laci贸, reparaci贸 i manteniment d’espais p煤blics d’Onda i han netejatles males herbes i residus urbans de diverses zones de la ciutat. En aquest sentit, Badenas ha destacat el treball de la brigada de neteja en zones com el Cam铆 La Volta, el Cam铆 de Beniparrell, la zona esportiva de l’Ol铆mpic, la pista poliesportiva del Tossalet, la zona verda del carrer Segorbe, el SUR 11, el Portal de Val猫ncia, el port del Riu Sonella o les treballs de manteniment enArtesa.

El tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament d’Onda, 脕ngel Badenas, ha recordat el gran esfor莽 que ha realitzat l’equip de govern per beneficiar al m脿xim n煤mero possible d’onders amb aquest Pla, que t茅 un pressupost de 237.442,73 euros. Tant 茅s aix铆 que, la inversi贸 que ha realitzat l’Ajuntament 茅s percentualment major que la de la resta d’administracions que col路laboren en el Pla d’Ocupaci贸 Conjunt. Badenas ha destacat que “el consistori ha aportat 15 mil euros m茅s que les altres administracions perqu猫 es pogueren contractar a m茅s onders aturats”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.