fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Brigada de l’Ajuntament de Pen铆scola 煤ltima les millores en el col路legi abans de l’inici del curs

La Brigada de l’Ajuntament de Pen铆scola 煤ltima les millores en el col路legi abans de l’inici del curs

L’equip d’obres i serveis ha fet tasques de lampisteria, obra i instal路laci贸 d’equips.

La Brigada d’Obres i Serveis, en coordinaci贸 amb la Regidoria d’Educaci贸 i la Direcci贸 del centre educatiu, ha dut a terme m煤ltiples tasques en el CEIP Jaime Sanz de la poblaci贸, pr猫vies al reinici del curs escolar.

Concretament, els treballadors municipals s’han encarregat de la millora de l’enrajolat en dos banys i dos aules del centre, han reparat diferents trams de s貌l, han reparat urinaris, han realitzat xicotetes intervencions en fermes i parets, han buidat una aula d’audiovisuals i han retirat per a reciclatge el seu material inform脿tic, i tamb茅 han reparat una fuita d’aigua que s’havia identificat en el recinte.

L’equip ha col路locat tamb茅 noves pissarres digitals i en els pr貌xims dies, la Regidoria ha anunciat que es pintar脿 el rebedor, l’aula d’audiovisuals, a la qual se li donar脿 un nou 煤s, i les aules d’infantil.
Els edils de les 脿rees implicades, Jorge Rovira (Serveis) i Ram贸n Sim贸 (Educaci贸) han acompanyat l’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, en la seua visita avui a les instal路lacions, durant la qual han comprovat la bona marxa dels treballs perqu猫 el centre compte amb les millores sol路licitades per part de la comunitat educativa abans de l’inici de les classes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.