fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa dos tallers d’ocupaci贸 de la rama administrativa als CEDES de Morella i Segorbe

La Diputaci贸 de Castell贸 posa en marxa dos tallers d’ocupaci贸 de la rama administrativa als CEDES de Morella i Segorbe

Els cursos s’iniciaran el 23 de desembre i oferixen 20 places per formar-se en un pla d’ocupaci贸-aprenentatge que durar脿 un any.

La Diputaci贸 de Castell贸 posar脿 de nou en marxa dos tallers d’ocupaci贸 per a dinamitzar l’interior de la prov铆ncia de Castell贸, en els Centres CEDES de Morella i Segorbe. Una nova edici贸 de tallers que formar脿 a un total de 20 persones participants en dos certificats de professionalitat de la fam铆lia d’Administraci贸 i Gesti贸: ‘Operaci贸 auxiliars de serveis administratius i generals’ i ‘Activitats administratives en la relaci贸 amb el client’.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Ocupaci贸 i Internacionalitzaci贸, Pau Ferrando, ha subratllat que aquests tallers ocupacionals, a m茅s 芦d’adequar-se als requeriments professionals espec铆fics de les empreses de les nostres comarques禄 permeten que 芦les persones inscrites exercisquen una activitat laboral alhora que progressen en el seu proc茅s l’aprenentatge禄. Aix铆, l’alumnat adquirir脿 compet猫ncies en tasques relacionades amb la gesti贸 documental, la comunicaci贸 interprofessional i de cara al client, el tractament de dades a trav茅s de suport inform脿tic, les gestions administratives del proc茅s comercial, maneig d’aplicacions ofim脿tiques, aix铆 com comunicaci贸 en llengua anglesa en tasques administratives i d’atenci贸 al client.

Els tallers d’ocupaci贸, finan莽ats per la Generalitat Valenciana i el FSE, per un import total de 480.412,80鈧, tindran una duraci贸 d’un any i s’iniciaran el pr貌xim dia 23 de desembre de 2020.

Per a la seua gesti贸 i impartici贸 es contractaran dos docents i dos directors/es de taller, al proc茅s de selecci贸 del qual podran participar qui complisca els requisits establits en les bases publicades en el tauler d’anuncis de la Diputaci贸 Provincial. El termini de presentaci贸 finalitza el pr貌xim dilluns 30 de novembre i seguir脿 el procediment que apareix en l’apartat de Recursos Humans de la web de la Diputaci贸.

L’alumnat ser脿 triat d’entre les persones desocupades inscrites en LABORA en les especialitats corresponents mitjan莽ant un proc茅s de selecci贸 realitzat per un grup de treball mixt conformat per representants de LABORA i la Diputaci贸 de Castell贸.

Ferrando ha informat tamb茅 que ja estan a punt de finalitzar els tallers que van iniciar l’any passat en els Centres CEDES d’Alboc脿sser i Llucena禄, on 20 persones s’han format en l’especialitat ‘Atenci贸 Sociosanit脿ria a persones dependents en institucions socials’ 芦que els donar脿 acc茅s al treball en resid猫ncies, centres de dia, servei d’ajuda a domicili o en unitats de respir de la prov铆ncia de Castell贸禄. Gr脿cies a aquesta formaci贸 i amb el suport de l’Ag猫ncia de Col路locaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸, 芦s’espera un elevat percentatge d’inserci贸 d’aquestes persones recentment formades禄, ha concl貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.