fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 realitzar脿 aquesta setmana tractaments terrestres contra els mosquits en 79 municipis de la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 realitzar脿 aquesta setmana tractaments terrestres contra els mosquits en 79 municipis de la prov铆ncia

El president Jos茅 Mart铆 destaca l’esfor莽 que realitza l’脿rea de Medi Natural per a minimitzar les mol猫sties a la ciutadania i a les empreses vinculades a l’hostaleria i el turisme en l’estiu de la recuperaci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 aplicar脿 entre els dies 11 i 15 de juliol acciones de tractament contra els mosquits per via terrestre en 79 municipis de la prov铆ncia, tant de la costa com de l’interior. S贸n treballs que es desenvoluparan en el medi natural, en marjals i zones humides, ja que l’actuaci贸 en les 脿rees urbanes 茅s compet猫ncia dels ajuntaments. En aquest sentit, el president Jos茅 Mart铆 ha destacat que des de la instituci贸 es mant茅 芦contacte permanent amb els municipis de la prov铆ncia, en nom de la m脿xima i millor coordinaci贸禄.

El dirigent provincial ha assenyalat que 芦encara que els mosquits no ens el posen f脿cil, treballem intensament per a mantindre’ls a ratlla禄. No obstant aix貌, ha explicat que 芦estem davant una batalla molt complicada, que ens concerneix a tots i guarda relaci贸 amb el canvi clim脿tic禄. Tamb茅 ha assenyalat que 芦activem tots els mitjans dels quals disposem amb la intenci贸 de reduir al m脿xim les mol猫sties a les ciutadanes i els ciutadans i ajudar a les empreses vinculades a l’hostaleria i el turisme en un estiu tan important com l’actual, que afectes comercials suposa la volta a la normalitat, despr茅s de dos anys molt durs de pand猫mia i restriccions禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.