fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local inicia una nova campanya de vigil脿ncia i control del cintur贸 i dels sistemes de retenci贸 infantils

La Policia Local inicia una nova campanya de vigil脿ncia i control del cintur贸 i dels sistemes de retenci贸 infantils

La Policia Local de Vila-real iniciar脿 el proper dilluns, 14 de mar莽, una nova campanya de vigil脿ncia i control del cintur贸 de seguretat i dels sistemes de retenci贸 infantil (SRI) en els vehicles, que finalitzar脿 el diumenge, dia 20.

La iniciativa, que dur脿 a terme la Unitat de Tr脿fic de la Policia Local, en col路laboraci贸 amb la DGT, s’encarregar脿 de comprovar que tots els ocupants dels vehicles circulen amb el corresponent sistema de retenci贸 i de reiterar el missatge que 鈥渆l cintur贸 de seguretat 茅s una asseguran莽a de vida que cal portar sempre cordat鈥, tal com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Serralvo, qui recorda que 鈥渕algrat els missatges difosos per diferents organismes i el coneixement general que es t茅 que el seu 煤s redueix a la meitat el risc de mort en cas d’accident, segueix havent-hi moltes persones que viatgen sense aquest sistema鈥.

Per a莽貌, recorda que la sanci贸 per no portar cintur贸 o SRI 茅s una infracci贸 greu de 200 euros de multa i la p猫rdua de 3 punts. 鈥淟’objectiu no 茅s sancionar, sin贸 evitar morts, ja que segons fonts de la Direcci贸 General de Tr脿nsit (DGT), en 2014 es va produir en el nostre pa铆s un increment del 2% en el nombre d’accidents amb v铆ctimes i en el de ferits lleus i va augmentar en un 0,4% la xifra de v铆ctimes mortals鈥, explica.

鈥淓n casc urb脿, la possibilitat de resultar ferit greu o mort 茅s cinc vegades menor si es porta posat el cintur贸鈥, indica Serralvo, qui destaca que 鈥渦na col路lisi贸 a 50 km/h equival a caure d’un segon pis鈥. Per a莽貌, demana als conductors 鈥減recauci贸 i responsabilitat, especialment en les dates que s’acosten鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.