fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana demana liberalitzar l’AP-7

L’Ajuntament de Borriana demana liberalitzar l’AP-7

L’acord insta el Govern a liberalitzar aquells trams que discorren paral路lels a la carretera nacional al seu pas per l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat, la Plana Alta i la Plana Baixa.

L’Ajuntament de Borriana ha presentat una moci贸 de censura perqu猫 l’Estat Espanyol garantisca el rescat general de la concessi贸 de l’autopista del Mediterrani o AP-7, l’extinci贸 de la qual est脿 prevista per al 2019.

Aquesta moci贸, aprovada en el Ple ordinari corresponent al mes de mar莽, insta el Govern de l’Estat espanyol a liberalitzar aquells trams de l’AP-7 que discorren paral路lels a la carretera nacional al seu pas per les comarques de l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat, la Plana Alta i la Plana Baixa per l’elevada intensitat del tr脿nsit i per l’alta sinistralitat de les carreteres nacionals.

Amb l’objectiu de reduir les xifres de sinistralitat i mortalitat registrades en aquestes vies, el document tamb茅 demana el rescat d’aquells trams que travessen poblacions ocasionant nombroses mol猫sties als seus ve茂ns perqu猫 no s’ha desdoblat la carretera nacional.

El primer tinent d’alcalde, Vicent Granel, ha explicat que 鈥渁questa important via de comunicaci贸 segueix un recorregut paral路lel a les carreteres nacionals en els seus trams Tarragona-Castell贸, Castell贸-Val猫ncia i Val猫ncia-Alacant, que fins i tot travessen nuclis de poblaci贸 amb els perills i mol猫sties que aix貌 comporta, de manera que considerem que el Govern d’Espanya ha de rescatar la concessi贸 de l’AP-7 al seu pas per les nostres comarques. No podem quedar-nos impassibles davant de les altes xifres de sinistralitat i mortalitat que registren aquestes carreteres鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.