fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L鈥橝juntament de Morella informa de les millores i beneficis per als usuaris del Centre de Dia

L鈥橝juntament de Morella informa de les millores i beneficis per als usuaris del Centre de Dia

El consistori informa als familiars i usuaris de les millores i canvis introdu茂ts per la Conselleria d鈥橧gualtat i Pol铆tiques Inclusives, especialment el fet de que les places p煤bliques s贸n gratu茂tes des de l鈥1 de gener de 2016

Aquest mat铆 l鈥檃lcalde de Morella, la regidora de Benestar Social i la treballadora social han mantingut una reuni贸 amb les familiars i usuaris del Centre de Dia. El motiu era informar dels canvis i millores que est脿 produint la nova pol铆tica de la Generalitat Valenciana en quant a Serveis Socials. Aquesta bona not铆cia ha estat molt ben rebuda per part dels usuaris i familiars que destaquen les avantatges de poder disposar d鈥檃quest servei en el propi municipi, un servei que augmenta la qualitat de vida dels usuaris que es troben atesos pels diferents professionals de l鈥櫭爉bit geri脿tric de la plantilla de personal del Centre. I des de la regidoria i el Centre tamb茅 es valora molt positivament que 鈥渓a Generalitat prioritze les pol铆tiques per a les persones i es recolze este tipus de serveis鈥. Tamb茅 han informat de nous canvis i millores per la resid猫ncia i serveis complementaris oferts per l鈥橝juntament o la Teleassist猫ncia, entre altres.
A partir d鈥檃quest any, doncs, el servei del Centre de Dia ser脿 gratu茂t per als usuaris de les 15 places concertades, i degut a l鈥檃mpla llista d鈥檈spera que t茅 el Centre, l鈥橝juntament va sol路licitar a la Conselleria l鈥檃mpliaci贸 de cinc places concertades. De totes formes, fins que la Conselleria notifique la resoluci贸 d鈥檃questa sol路licitud, l鈥橝juntament recolzar脿 a les fam铆lies amb una ajuda econ貌mica i aix铆 reduir脿 la despesa dels usuaris de les places que no estan concertades per la Conselleria. La regidora de Benestar Social, Mal煤 Blasco, destaca 鈥渓a bona noticia que suposa per a les fam铆lies la gratu茂tat d鈥檃quest servei tan benefici贸s per a la poblaci贸, que promou l鈥檈stat de benestar i incideix en la cura dels nostres majors mitjan莽ant l鈥檃tenci贸 de qualitat rebuda pels professionals del centre, i que la Generalitat Valenciana siga una veritable administraci贸 aliada de l鈥橝juntament en el benefici de les persones i el seu benestar鈥. 聽El servei prestat pel Centre de Dia est脿 sent聽 valorat molt positivament per les fam铆lies i usuaris, cal recordar que a m茅s de servei de Centre de Dia, aquest ofereix altres serveis complementaris utilitzats pels ve茂ns i ve茂nes de Morella, com s贸n els tallers de mem貌ria, els serveis de fisioter脿pia, logop猫dia o menjador tan en el propi centre, com el servei de menjar a domicili. Per a les persones que disposen del Carnet d鈥橭r aquests serveis complementaris tenen el descompte al igual que la resta de serveis municipals. Les persones interessades en qualssevol dels serveis que ofereix del Centre de Dia o per a qualssevol consulta han de dirigir-se a les oficines de Serveis Socials de l鈥橝juntament de Morella.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.