fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Compromís proposa l’elaboració d’un pla estratègic que garantisca el futur turístic d’Orpesa

Compromís proposa l’elaboració d’un pla estratègic que garantisca el futur turístic d’Orpesa

El grup municipal demana la creació d’una partida en els pressupostos de 2016 per a determinar els objectius i les polítiques a desenrotllar.

El Grup Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa considera urgent l’elaboració d’un pla estratègic del sector turístic que servisca d’eina per determinar quins han de ser els grans objectius de futur del municipi en aquest camp. El regidor de Compromís Josep Lluís Romero demana en una moció que l’equip de govern inicie els tràmits per a la consignació d’una partida pressupostària en els comptes de 2016 amb l’objectiu d’apuntalar Orpesa com a destinació turística i preparar a la localitat per als futurs canvis que es puguen produir en esta indústria. “El pla ens permetria conèixer quines polítiques i quines intervencions cal emprendre, tant públiques com privades, per garantir un futur pròsper”, destaca Romero.

Segons el regidor, “s’ha passat d’un mercat de demanda en què ens els turistes ‘ens compraven’ a un altre molt competitiu i complex mercat d’oferta, en el qual són les ciutats i les destinacions turístiques en general les que han de vendre’s”. Per això, en opinió del representant de Compromís a l’ajuntament d’Orpesa, una planificació adequada “posa les bases per garantir un model sostenible, ajuda a aprofitar les oportunitats i ens prepara per a un entorn de canvis i incerteses”.

El pla que exigeix ​​Compromís pretén ser un full de ruta que guie a Orpesa a planificar i executar projectes que tinguen incidència turística per a la ciutat i ha d’incloure ineludiblement un bon suport a la promoció i la millora de la qualitat dels entorns naturals del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.