fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella protagonitza el cupó de l’ONCE en la sèrie “Els nostres pobles més bonics”

Morella protagonitza el cupó de l’ONCE en la sèrie “Els nostres pobles més bonics”

Cinc milions i mitjà de cupons portaran per tota Espanya aquesta bonica localitat castellonenca. Els cupons del sorteig del 3 d’abril, amb la imatge de Morella, ja estan a la venda en la província de Castelló.

Morella protagonitza el cupó de l’ONCE del diumenge, 3 d’abril. Cinc milions i mitjà de cupons portaran per tota Espanya aquesta localitat castellonenca, en un cupó que forma part de la sèrie “Els nostres pobles més bonics”. Aquests ja estan a la venda en tota la província de Castelló i, des del dimarts en tota Espanya, per la qual cosa aquesta serà una acció promocional important.

Miguel Benages, Director de l’Agència de l’ONCE a Castelló, i Rhamsés Ripollés, Alcalde de Morella, han presentat ens cupó avui en la localitat dels Ports. Aquest cupó està il·lustrat amb la façana de l’Església Arxiprestal Santa María La Major.

El primer edil morellà ha recordat que aquesta col·lecció va ser una iniciativa de l’Ajuntament de Morella, que va obtenir el respatler de l’ONCE i de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya. Per açò, des de novembre, les localitats que formen part d’aquesta entitat estan sent la imatge dels cupons. A més, ha agraït la col·laboració constant de l’ONCE, que en els últims anys ha dedicat cupons al Sexenni i els Converses de Morella. En aquest sentit, Miguel Benages també ha indicat que es treballarà perquè l’Anunci i el Sexenni també tinguen el seu cupó a partir del pròxim any. Aquesta col·laboració, que es converteix en una promoció turística de rellevància, va ser premiada pel Patronat de Turisme de Morella.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del nombre i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del nombre premiat en la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. Els productes de l’ONCE es comercialitzen pels més de 20.000 agents venedors de l’ONZE. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el nombre que més li agrade. A més, es poden adquirir a través de la web de jocs de l’ONCE www.juegosonce.es.

Sèrie “Els nostres pobles més bonics”
Aquesta sèrie de l’associació dels Pobles més bonics d’Espanya va nàixer de la convicció i necessitat de posar en coneixement de tot el món els meravellosos pobles que esguiten la geografia espanyola. Llocs de gran bellesa que destil·len història i cultura, viles on la tradició embolica al viatger que, en barrejar-se amb els vilatans, pansa a formar part d’aquest marc únic. L’objectiu és la promoció de zones preferentment rurals i de xicotets municipis.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.