fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Navaixes es prepara per a la seua primera consulta ciutadana

Navaixes es prepara per a la seua primera consulta ciutadana

La Diputaci贸 de Castell贸 posa a la disposici贸 dels pobles una subvenci贸 emmarcada dins del Pla Provincial de Cooperaci贸 a les Obres i Serveis de Compet猫ncia Municipal (POYS) de 40.000鈧 o 60.000鈧 en funci贸 del projecte triat.

L’Ajuntament de Navaixes prepara una consulta ciutadana per a saber qu猫 prefer猫ncies t茅 el poble a l’hora de fer una futura inversi贸 dins del pla POYS que est脿 dirigit a inversions dels municipis en Obres i/o Subministraments que afecten a compet猫ncies municipals, prioritzant en les seg眉ents l铆nies d’actuaci贸: Enllumenat P煤blic, Cementeri, Arreplegada Residus, Neteja Vi脿ria, Prove茂ment domiciliari d’aigua potable, Clavegueram, Acc茅s als nuclis de poblaci贸, Pavimentaci贸 de les vies p煤bliques i Camins Rurals.

La quantificaci贸 d’ajudes per al nostre municipi 茅s:
鈥 Pressupost M脿xim subvencionat: 40.000鈧
鈥 Subvenci贸 80%, aportaci贸 municipal 8.000鈧.
Les actuacions directament relacionades amb el Cicle Integral de l’Aigua, es pot incrementar el pressupost m脿xim un 50%, o siga 20.000鈧 m茅s, incrementant-se la subvenci贸 un 50%, exemple:
鈥 Pressupost M脿xim subvencionat: 60.000鈧
鈥 Subvenci贸 80%, aportaci贸 municipal 12.000鈧.

El govern municipal vol que les grans actuacions siguen participatives entre els habitants del poble, per a莽貌, es planteja la import脿ncia d’arreplegar l’opini贸 dels ve茂ns sobre quines actuacions es consideren m茅s necess脿ries. El grup de treball d’Urbanisme i Medi ambient ha definit tres grups d’actuacions que considera importants per a Navaixes:

– Ampliaci贸 Clavegueram C/ Santiago Garc铆a, Arregle embornals C/ Val猫ncia.

– Millora de la Xarxa General de Prove茂ment d’Aigua Potable en C/ Esperan莽a i millora de l’acc茅s de C/ Val猫ncia a C/ de l’Esperan莽a.

– Arranjament del Paviment dels carrers m茅s deteriorats en el Casc Urb脿, tenint en compte l’accessibilitat, senyal茅tica i Neteja Vi脿ria.

En cada requadre pose 1, 2 o 3 per ordre de prioritat en cadascuna de les propostes (1 major prioritat, 3 menor prioritat).

Si algun requadre es queda en blanc o siga il路legible se li assignaria un 4.

L’opci贸 que menys punts tinga, en total, ser脿 sobre la qual treballaran els serveis t猫cnics municipals, amb la col路laboraci贸 de la Diputaci贸, per a aprovar en ple i presentar la documentaci贸 necess脿ria.

Requisits per a poder participar:

– S’haur脿 de tenir un domicili a Navaixes, primera o segona resid猫ncia i haver complit els 16 anys abans del 7 de Febrer.

– Lliurar el document en les oficines de l’Ajuntament o Oficina de Turisme, en horari obert al p煤blic i presentant el DNI o document que identifique a la persona. Encara que el vot 茅s secret es prendr脿

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.