fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ximo Puig (PSPV): “Necessitem un canvi en el Govern d’Espanya que una a les persones i que acabe amb la confrontació”

Ximo Puig (PSPV): “Necessitem un canvi en el Govern d’Espanya que una a les persones i que acabe amb la confrontació”

Els socialistes reivindiquen a Castelló la necessitat que el canvi continue en el Govern d’Espanya “per a acabar amb les retallades i el balafiament de dècades del PP i poder centrar de debò tots els nostres esforços a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat “un canvi per al Govern d’Espanya. Un canvi que una als ciutadans i que acabe amb la confrontació, un canvi per a sumar, de progrés, que pense en les persones” i per a açò, ha assenyalat, “s’exigeix un govern que tinga solvència, coherència i siga capaç de canviar les coses”.

En aquest sentit ha recordat que “si aqueix canvi és necessari a Espanya encara ho és més a la Comunitat. “És urgent que canvien les polítiques que el Govern de Rajoy té pel que fa a la Comunitat perquè en aquestes condicions els valencians estem 12 punts per càpita per sota de la resta dels espanyols”, ha denunciat. Una situació que, tal com ha assenyalat, “és de greu dificultat perquè no podem desenvolupar tot el nostre potencial per a la creació d’ocupació que és el que realment ens preocupa”.

Per tot açò, ha posat a Vila-real com a exemple d’aqueix canvi que es necessita a Espanya i ha destacat la important labor d’alcaldes com Jose Benlloch, “perquè nosaltres sabem fer-ho i ho estem fent en molts pobles i ciutats de la Comunitat” ha puntualitzat.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.