fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Herbeset i La Pobleta tindran fibra 貌ptica

Herbeset i La Pobleta tindran fibra 貌ptica

Els treballs han comen莽at amb la instal路laci贸 del cablejat, caixes de distribuci贸 i armaris de connexi贸.

Herbeset i La Pobleta comptaran amb una xarxa de fibra 貌ptica que millorar脿 el servei d’internet en aquestes poblacions. Aix铆, l’empresa Redi ha iniciat els treballs d’instal路laci贸 del cablejat, les caixes de distribuci贸 i els armaris de connexi贸 perqu猫 en les pr貌ximes setmanes es puga contractar el servei. D’aquesta manera, “les ve茂nes i ve茂ns d’Herbeset i La Pobleta podran disfrutar d’un servei d’internet de qualitat al m茅s prompte possible” ha explicat la regidora de Tecnologies de la Informaci贸 i la Comunicaci贸 (TIC), Judit Garc铆a.
A m茅s, ha destacat que “la millora i ampliaci贸 de la fibra 貌ptica a Morella 茅s molt important perqu猫 internet i la telefonia m貌bil ocupen una bona part de la vida quotidiana de la gent i una eina de comunicaci贸 imprescindible per a particulars i empreses”. 脡s per aix貌 que, ha comentat que “quan van instal路lar-la a la resta de la comarca, no ho havien fet en estos dos nuclis de poblaci贸, als quals s’ha oferit a instal路lar-la l’empresa Redi que ja ha iniciat els treballs” i ha afegit que “amb la fibra a Herbeset i La Pobleta es completa aquest servei en totes les poblacions del terme”.

Cal recordar que la fibra 貌ptica es va posar en marxa a la ciutat de Morella al mes d’abril de l’any 2017. Des d’aquest moment, particulars i empreses van poder contractar aquest servei, el qual, a m茅s es va ampliar a les poblacions del terme, al barri de l’Hostal Nou i el pol铆gon industrial.

A m茅s, cal explicar que la instal路laci贸 de la fibra 貌ptica discorre per on ja existeix cablejat d’altres serveis per a minimitzar el possible impacte visual. Aix铆, despr茅s d’esta primera fase, es far脿 la instal路laci贸 general i, posteriorment i en el moment de contractar el servei amb els nous operadors, es fa la instal路laci贸 individual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.