fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Hugo Font encapçala l’acte central de campanya de Compromís a Cullera

Hugo Font encapçala l’acte central de campanya de Compromís a Cullera

Desenes de persones es van donar cita a la Sala Multiús del Mercat.

Ahir de vesprada va tenir lloc el multitudinari Acte de Campanya de Compromís per Cullera a la Sala Multiús del Mercat. Van acompanyar al nostre candidat a l’alcaldia Hugo Font; Ruth Palomero, candidata a Regidora; Manel Arinyó, candidat a Regidor; Encarna Bosch, candidata a Regidora, així com Joan Baldoví, Diputat al Congrés i Isaura Navarro, candidata al Parlament Europeu.

Amb la intervenció d’Hugo Font es va fer referència a totes aquelles millores que s’han produït al poble de Cullera gràcies a la participació de Compromís en l’últim govern municipal, demostrant que el vot a Compromís és un vot útil per a la realització de polítiques valentes dintre del govern municipal que incidisquen en la creació d’un govern vertaderament progressista i valencianista de totes i tots, un vot que anirà més enllà i servirà per a fer front a les majories absolutes que mai no han donat bons fruits en el nostre poble.

Cadascun dels participants van parlar de temes concrets exposant les propostes que s’esmenten al programa electoral. Ruth va intervenir per parlar sobre Ecologia, Indústria i Comerç, fent referència a la millora que necessita el Polígon Industrial per tal d’atreure empreses al nostre poble, parlant d’idees com el comerç de proximitat, el Bé Comú, l’Aula Natura, etc.

Encarna, va parlar de la importància que té l’associacionisme ciutadà i l’organització dels veïns i veïnes per tal de fer una participació real i dotar de transparència la gestió del govern, de la mateixa manera va incidir en la força del feminisme, la necessitat d’una igualtat real i la laïcitat del govern que representa als diversos col·lectius que conformen el municipi.

I Manel va tractar temes de Cultura, Valencianisme i Agricultura, amb els quals proposa afavorir el conreu de la terra, la dignitat dels agricultors, la facilitació dels mitjans necessaris per a realitzar les diverses tasques agrícoles. Així com, la promoció de la llengua i el foment de la cultura, entre d’altres.

Amb Isaura Navarro i Joan Baldoví, totes i tots ens vam sentir reforçats amb les seues paraules d’alé i empenta. Demostrant que les polítiques de Compromís són imparables als municipis, a la generalitat, a Madrid i a Europa.

A més, es va retre homenatge a Pilar Torres, una persona molt important dintre del col·lectiu Compromís per Cullera i que va faltar fa uns mesos. En encetar l’acte se li van dedicar unes paraules i una cançó en senyal d’agraïment per la tasca que ella realitzava per Compromís.

Tot açò va estar engalanat amb els somriures de totes les persones presents, i va estar harmonitzat per l’espectacular veu del convidat especial Andreu Valor, qui amb la guitarra en mà va fer d’aquesta, una vesprada meravellosa on tots van poder gaudir de la música.

Leave a Reply

Your email address will not be published.