fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Política Lingüística activa #SempreTeuaACasa, un canal d’activitats lúdiques per a Pasqua

Política Lingüística activa #SempreTeuaACasa, un canal d’activitats lúdiques per a Pasqua

#SempreTeuaACasa arranca amb 12 videopropostes en la nostra llengua per a totes les edats, entre les quals es troba compondre un rap, fer titelles, cuinar, idear una obra de teatre en família o ballar danses tradicionals valencianes.

#SempreTeuaACasa arranca amb 12 videopropostes en la nostra llengua per a totes les edats, entre les quals es troba compondre un rap, fer titelles, cuinar, idear una obra de teatre en família o ballar danses tradicionals valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha preparat un assortiment de propostes lúdiques per a viure la Pasqua en família durant este temps de confinament a casa per tal de fer front a la pandèmia de COVID-19.

Per tal de tirar avant la proposta, s’ha reactivat el portal de ‘Sempre Teua. La teua llengua’ (consultar aquí) amb el canal de videopropostes #SempreTeuaACasa.

“Arriba la Pasqua i és important compartir amb els nostres fills i filles moments lúdics. Ja fa unes setmanes que estem en confinament i hem llançat este nou canal ple d’activitats per a totes les edats que esperem que siga profitós per a totes les personetes que fa temps que no poden jugar amb els amics al parc, eixir d’excursió o anar a menjar la mona de Pasqua a la muntanya”, ha explicat Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

Així, amb l’objectiu d’entretenir la societat de manera educativa i lúdica en la nostra llengua, un conjunt de ‘youtubers’ han preparat vídeos explicant idees d’activitats dinàmiques que es poden practicar a casa amb materials quotidians.

#SempreTeuaACasa arranca amb 10 videopropostes per a dur a terme a casa durant les vacances de Pasqua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.