fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

AQUESTA CASA 脡S UNA RU脧NA! – L’opini贸 d’Araceli de Moya

AQUESTA CASA 脡S UNA RU脧NA! – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l鈥檃juntament d鈥橭rpesa del Mar.

L’any passat, l’equip de Govern del PP en l’Ajuntament d’Oropesa, va modificar 7.406.910 鈧 del romanent.

Enguany l’atreviment porta a l’alcalde i als seus coreligionaris a portar a ple la modificaci贸 de 9.152.000 鈧, per a gastar-ho en escassos 8 mesos.

A莽貌 s铆, “corrents”. Perqu猫 tots sabem que els va a ser molt dif铆cil, pr脿cticament impossible, dur a terme tot el que s’han plantejat pressupostar per a executar-ho. Per貌 clar, Queda tan ben dir-ho i anunciar-ho “a so de bombo i platerets”!

脡s evident que des de Ciutadans-Orpesa, compartim algunes de les partides que inclouen en la modificaci贸 per貌, una vegada m茅s, cerquen el suport de la resta de grups de l’oposici贸, barrejant xurres amb merines: d’una banda, es plantegen ajudes a les AMPAS de l’Institut Torre del Rei i el Col路legi P煤blic Dean Mart铆 que estan b茅; per貌 d’altra banda, es pressuposten obres per a les quals no han redactat projecte algun ni han valorat econ貌micament el seu cost de construcci贸, i molt menys encara, les condicions de licitaci贸 de les obres.

I qu猫 vol dir a莽貌?. Simple i planament que el PP d’Orpesa est脿 engreixant una modificaci贸 de cr猫dits, sens dubte enganyosa, per inviable la seua execuci贸, en els mesos que resten fins al tancament de l’exercici comptable.

Per貌, per qu猫 ens presenta de colp la modificaci贸 d’aquesta ingent quantitat de diners del poble d’Orpesa? Jo els ho dir茅: perqu猫 el senyor alcalde, una vegada m茅s, ha pret猫s portar a ple aquesta barrabasada pol铆tica, fer com que escolta a l’oposici贸 i despr茅s tirar-se els pr貌xims 8 mesos fent i desfent al seu antull i intentant anul路lar la labor fiscalizadora d’aquesta Corporaci贸, d’aquesta Casa, la de tots i, de la qual malament que li pese, forma part Ciutadans.

I el pitjor de tot, aquesta modificaci贸, que implica incrementar en un 50 per cent el pressupost anual, no respon a un projecte per a Oropesa, ni a mitj脿 ni a llarg termini. Res.

Nom茅s es veuen q眉estions electoralistes com el “Pla per l’asfaltament” 1.250.000 鈧. Gastar i gastar; per a un estudi de viabilitat de generaci贸 d’una platja en Les Ampl脿ries, zona Marina D麓Or, amb la sola idea de guanyar temps i veure si es calmen els ve茂ns d’aquells lares que porten anys reivindicant que l’Alcalde es pose les piles i gestione la “res p煤blica”.

M茅s diners per a construir una pista d’atletisme on, a part de proves per a escolars, no podrem acollir cap campionat nacional o internacional perqu猫 la pista no est脿 homologada. M茅s diners per a un estudi que ens diga on enfonsar un vaixell bussege i, sense saber encara a莽貌, m茅s diners per a c贸rrer a comprar un vaixell de fusta. M茅s diners per a gronxadors musicals mentre tenim parcs assolats, sense netejar i amb paparres. M茅s diners per a una web perqu猫 la regidora d’Esports anuncie les carreres i correries pel poble, perqu猫 ja no li val fer-ho a trav茅s de la web de l’Ajuntament, en la propia secci贸 d’esports. M茅s diners per a un pla d’ocupaci贸 on la contractaci贸 ser脿 directa municipal. M茅s diners per a publicitat i propaganda. M茅s diners per a una rotonda que ix amb una partida de mig mili贸 d’euros i m茅s diners per a la construcci贸 d’una nau magatzem municipal per 1 mili贸 d’euros i altres 700.000 鈧 per a construir un Centre Social. Obres totes elles sense res m茅s que intencions.

I direm al desembre: “En bona hora, m脿nigues verdes”! Quan se’ns cap el temps i no haja donat temps a traure a licitaci贸 cap o pr脿cticament cap d’aquests castells en l’aire.

Senyor alcalde, no ha sigut el primer ni ser脿 l’煤ltim a ensopegar tots els anys en la mateixa pedra. A pols es va guanyar la mala reputaci贸 la Santa Hermandad all脿 per temps de la reina Isabel La Cat貌lica, per arribar sempre vesprada a l’hora de realitzar les seues dilig猫ncies i a pols s’est脿 guanyant vost猫 la seua per, a m茅s d’arribar tard tots els anys per a complir els projectes que anuncia, fer-ho amb coneixement de causa.

El que s’ha dit. Aquesta casa 茅s una ru茂na, ho mires per on ho mires!

Leave a Reply

Your email address will not be published.