fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 pren Madrid – L’opini贸 de Merche Mallol

Castell贸 pren Madrid – L’opini贸 de Merche Mallol

“La tribuna que ens ofereix Congr茅s i Senat va ser el p煤lpit des d’on el Partit Popular defense un projecte de pa铆s unit i estable, i en el qual Castell贸 tinga veu”

Comen莽a la XI legislatura. I ho fa sobre un tauler en el qual la ciutadania ha decidit introduir nous jugadors. La sobirania popular que el passat 20-D ens va llan莽ar un missatge clar: negociar per a fixar les bases d’un govern estable que no frene la recuperaci贸.

La que ha perm茅s que Castell贸 siga model de creixement, exemple de contractaci贸. En els 煤ltims tres anys han sigut 25.000 castellonencs els que han aconseguit un contracte, 216.000 ciutadans m茅s els que cotitzen en la Seguretat Social, 7.139 m茅s que a principi de l’any. De fet, en 2015 hem aconseguit incrementar un 13,13% la contractaci贸 indefinida, i des d’aquest gener, 9.000 noves dones pensionistes es beneficien ja d’un increment de fins a un 15% en les seues retribucions.

S贸n dades que ens animen a seguir avan莽ant. A tots els nivells. Des dels nostres pobles fins a la Cambra alta. I fer-ho amb el comprom铆s de servidors p煤blics, amb l’脿nim que un dia ens va portar a fer el salt a la pol铆tica. Conven莽uts que si hem posat fre a la pitjor crisi que recorda la hist貌ria recent d’Espanya, tamb茅 serem capaces de planificar el millor futur per al nostre pa铆s.

Des d’aquest convenciment, la tribuna que ens ofereix Congr茅s i Senat va ser el p煤lpit des d’on el Partit Popular defense un projecte de pa铆s unit i estable, i en el qual Castell贸 tinga veu. La dels milers de ciutadans que el desembre passat van votar majorit脿riament al PP en 106 dels nostres 135 municipis.

Amb la responsabilitat que ens atorguen els vots, amb el comprom铆s ferm de defensar la voluntat dels nostres ve茂ns, comen莽a una nova legislatura. I el PP ho fa donant la m脿 al consens i al di脿leg per a permetre que Espanya seguisca sent el paradigma europeu del creixement i el desenvolupament. No volem que uns altres ho frenen.

12208779_1238955486131177_7356613586385683227_n

L鈥檃utora d鈥檃quest text es Merche Mallol, senadora pel PP聽a Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.