fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“C貌pia i pega” – L’opini贸 de Vicent Guillamon, Regidor del PP a Castell贸 de la Plana

“C貌pia i pega” – L’opini贸 de Vicent Guillamon, Regidor del PP a Castell贸 de la Plana

El regidor popular ens escriu amb motiu del programa de turisme de l’Ajuntament copiat del basc i pel que s’han pagat 17.000鈧.

Per a莽貌 els successius governs del Partit Popular van centrar tots els seus esfor莽os en el turisme i a fomentar l’arribada de turistes a Castell贸 aprofitant que, entre altres recursos, tenim unes magn铆fiques platges. Prova d’a莽貌 茅s que al llarg dels 煤ltims anys tant el Serradal, el Gurug煤 com la Pineda van aconseguir ser guardonades amb la bandera blava, posant de manifest la qualitat de la nostra costa i l’esfor莽 del PP per a mantenir els serveis adequats per a la nostra gent i el nostre turisme. Alguna cosa que contrasta amb la pol铆tica tur铆stica de l’esquerra. I m’explique. Socialistes i nacionalistes porten governant quasi 9 mesos a Castell贸, temps m茅s que suficient per a demostrar que tenen idees i programa pol铆tic en aquesta mat猫ria. Per貌 tot el que han fet en aquests 9 mesos ha sigut crear malestar tant en el sector d’hostaleria del Grau com amb els propis ciutadans de Castell贸. I 茅s que tots els projectes que han plantejat en aquest temps han sigut un p脿rquing d’autocaravanes que ha indignat als negocis del Parc Litoral i un Pla estrat猫gic de Turisme que ha costat 17.000 euros i que ha resultat ser un plagi d’un altre realitzat al Pa铆s Basc. Un c貌pia i pega que 茅s una burla per als ve茂ns de Castell贸 i del Grau que veuen com el bipartit ent茅n que 茅s el mateix planificar el turisme ac铆 que a Barakaldo. Ha hagut de ser el Partit Popular el que destape aquest frau despr茅s de llegir-se 铆ntegrament el Pla estrat猫gic que la regidora de Turisme pretenia presentar en l’Assemblea del Patronat convocada per a dimarts passat. Regidora que ni tan sols va tenir 鈥渆l detall鈥 de llegir-se pr猫viament el document i que ha hagut de recon猫ixer p煤blicament la xafogor. I no pot ara responsabilitzar als t猫cnics de l’Ajuntament. No ens valen les explicacions ni de l’empresa ni de Patr铆cia Porta quan diu que es depuraran responsabilitats. Perqu猫 a qui van a culpar? Als t猫cnics del Patronat? Per ventura van ser ells els qui van decidir contractar a aquesta empresa?鈥.

Crec que la responsabilitat pol铆tica 茅s evident ja que els contractes d’aquest tipus, els menors, poden fer-se sense concurs p煤blic si l’import 茅s menor a 18.000 euros pel que 茅s el pol铆tic el que decideix l’empresa contractada, no el t猫cnic. Un c貌pia i pega que no pot quedar en una mera disculpa i un esc脿ndol que posa de manifest el poc que li importa al bipartit el nostre turisme i les poques ganes que tenen de treballar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.