fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dona i del PP – L’opini贸 d’Oscar Clavell

Dona i del PP – L’opini贸 d’Oscar Clavell

Hui, quan celebrem el Dia Internacional de la Dona, vull fer una menci贸 especial a una gran dona, una gran vallera qu猫 defensa amb convicci贸 les idees i els valors que representa el Partit Popular.

Isabel Bonig, com tot el Partit Popular, creu en la llibertat, en l’esfor莽 i en el treball com a pilars fonamentals per a construir una societat m茅s justa, que genere riquesa i que siga un motor de prosperitat i creixement.

Lluny, molt lluny de quotes, en el Partit Popular estem a favor de la valia de les persones, siguen dones o homes. I Isabel Bonig 茅s l’exemple m茅s clar. Ella 茅s la millor persona per a continuar liderant el Partit Popular de la Comunitat Valenciana perqu猫 t茅 for莽a, genera il路lusi贸 i t茅 un missatge clar, que arriba a la gent; 茅s una dona valenta, amb les idees clares, que coneix molt b茅 els problemes de les persones i que s’ha forjat des de les bases del nostre partit.

Isabel Bonig 茅s dona i del PP, un partit que t茅 com a presidenta a una dona, com a n煤mero dos a una altra dona, Eva Ortiz. El Partit Popular ha donat alcaldesses il路lustres; la presidenta del Congr茅s dels Diputats 茅s una dona i la secretaria general nacional 茅s, tamb茅, dona. I aix铆, podria continuar nomenant a molt铆ssimes dones que s贸n alcaldesses, regidores, diputades, senadores, qu猫 ocupen c脿rrecs org脿nics dins de les agrupacions locals de tota Espanya.

Esta setmana, Isabel Bonig ha vingut a la seu del PP de la Vall amb un missatge clar i que trenca els esquemes dels partits de l’esquerra, aquells que diuen abanderar la feminitat. La presidenta regional del PPCV els demana menys discursos, i m茅s accions i m茅s recolzar a les dones.

Isabel Bonig 茅s, sense cap dubte, la millor candidata per a fer cr茅ixer el PPCV i estic conven莽ut de que al 2019 ser脿 la pr貌xima presidenta de tots els valencians. El dilluns 13 de mar莽, els vallers del Partit Popular tenim una cita amb les urnes i tots estarem amb tu, Isabel.

Oscar Clavell 茅s regidor a l’ajuntament de la Vall d’Uix貌 i diputat nacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.