fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Donant exemple – L’opini贸 de Manuel Hern谩ndez

Donant exemple – L’opini贸 de Manuel Hern谩ndez

Aquest any que ara comen莽a, a la localitat de La Vall d’Uix贸 el comencem pol铆ticament parlant estrenant un noi espai per a la celebraci贸 dels plens. Un espai localitzat fora de l’Ajuntament o “Casa de La Vila” com ara ens l’han rebatejat.

I aquesta circumst脿ncia que es trobe fora de l’edifici consistorial no 茅s altra que poder celebrar els plens en un espai accessible per a tots el ve茂ns, donat que l’Ajuntament 茅s un edifici que no compta ni amb ascensor en ple segle XXI.

No deixa de ser curi贸s que la gran majoria d’edificis municipals de La Vall d’Uix贸 no siguen accesibles ni compten amb ascensor i que a tots aquells emprenedors que volen iniciar una activitat a la localitat se’ls demanen tota mena de requisits entre els quals, com no pot ser d’una altra manera, l’accessibilitat 茅s molt important.

Per貌 no 茅s casual la situaci贸 en la qual ens trobem, doncs durant anys i anys de governs anteriors, res no s’ha fet per a que les depend猫ncies municipals foren accessibles, prioritzant gastar el diners de tots el vallers en grans projectes com ara l’edifici cultural Leopoldo Pe帽arroja, un projecte que ha necessitat m茅s de quinze anys per a vore la llum per a finalment, posar la gesti贸 en mans d’una empresa privada.

Paradoxes de la vida, 茅s a aquest edifici on es trasllada el “sal贸 de plens municipal” per a facilitar, a tots aquells ve茂ns de La Vall que vulguen participar de la vida pol铆tica de la ciutat, poder assistir sense barreres arquitect貌niques.

Des de Ciutadans de La Vall d’Uix贸 sempre hem donat exemple recol莽ant iniciatives integradores com la de buscar una nova ubicaci贸 per a la celebraci贸 dels plens municipals i aix铆 continuarem treballant per a que la igualtat arribe a tots els nostres ve茂ns. 脡s el nostre desig i el nostre comprom铆s.

Manuel Hern谩ndez 茅s portaveu de C’s en l’ajuntament de la Vall d’Uix贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.