fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sentim els Parcs – L’opini贸 de Pau Sancho

Sentim els Parcs – L’opini贸 de Pau Sancho

Ens escriu el secretari de l’脿rea de sectorials de Comprom铆s Castell贸.

Hui vull parlar en aquesta columna de la campanya que est脿 duent a terme la Regidoria de Cultura, amb la col路laboraci贸 de la d鈥橢sports i la de Sostenibilitat Ambiental, Sentim els Parcs. La coneixeu? No? Vos en faig cinc c猫ntims.

Tos el diumenges la regidoria organitza un concert i una serie d鈥檃ctivitats l煤diques en un parc o una pla莽a de la nostra ciutat. Les activitats giren al voltant de diferents esports o sobre sostenibilitat. Des de bon mat铆 es munten paradetes, tallers, jocs exhibicions鈥

Fins ac铆 no sembla molt innovador aquest cicle. On estan les difer猫ncies amb altres cicles que es feien anteriorment? La primera difer猫ncia 茅s el lloc on es fan aquestes activitats. Fins ara sempre es feien en els mateixos llocs: Santa Clara, Major, parc Ribalta, parc ge貌leg Jos茅 Royo (el del llac)鈥 sempre els mateixos. Ara no. Cada diumenge porten les activitats a un districte diferent de la ciutat. A tots. Perqu猫 tots s贸n igual d鈥檌mportants, tots tenen els mateixos drets.

Una altra de les difer猫ncies 茅s quines activitats s鈥檕rganitzen i qui col路labora en elles. Des de la Regidoria d鈥橢sports s鈥檈st脿 demanant l鈥檃juda de diferents clubs i entitats esportives de la ciutat per tal de donar a con茅ixer l鈥檈sport i donar visibilitat a la gent que, de manera desinteressada en molts casos, treballa per ell tots els dies de l鈥檃ny a la nostra ciutat.

Tot a莽貌 est脿 molt b茅, molt. Per貌 per mi no 茅s el punt m茅s destacable.

Molts dels que em llegiu sabeu que, entre moltes altres coses, s贸c cantant. No 茅s una afici贸 nova, porto m茅s de vint anys pujant als escenaris de les nostres comarques. En els darrers anys, en el meu vessant infantil, he tocat molt铆ssim per tots els pobles, per貌 abans, quan ens dedic脿vem al rock and roll, era molt m茅s dif铆cil. I si ja era dif铆cil tocar, molt m茅s ho era fer-ho per a l鈥橝juntament de Castell贸. Eren molt pocs els concerts que es programaven amb grups locals i quan es feia sempre eren els mateixos els que hi participaven. Ver貌nica Ruiz, la regidora de Cultura, est脿 apostant fort pels grups de la nostra ciutat i les ciutats ve茂nes. 脡s un plaer com a m煤sic poder gaudir d鈥檜n bon concert els diumenges de mat铆 i molt m茅s si qui toca t茅 el nivell que tenen la majoria de les bandes locals. S贸n moltes, molt bones i de molts estils diferents.

Una combinaci贸 perfecta, activitats per als xiquets i un bon concert鈥 Ideal per a la gent que ja tenim una edat i unes obligacions per no fer massa tard els dissabtes a la nit i que encara no som els responsables de fer la paella dels diumenges.

Aix铆 que ja sabeu, el proper diumenge vos espere a tothom en algun parc de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.