fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Politica ‘brosa'” – L’opinió de Manuel Hernández

“Politica ‘brosa'” – L’opinió de Manuel Hernández

En aquests temps que corren, on l’estrés està molt present en la vida moderna, estan de moda les solucions ‘brossa’ que ens sacien i ens aporten diversió, mentre per l’altra banda ens contaminen el cos i la ment. Així doncs, sembla que la política fa còpia d’aquesta moda, imposant una forma de fer política poc elaborada, extremadament sectària i de confrontació directa cap a les trinxeres. Res bo per a la salut democràtica del nostre país, i que per desgràcia s’estén des dels més alts nivells nacionals, fins als municipis més humils.

Són molts els capítols, però en aquestes línies ens agradaria nomenar un en particular. I és que a principis del mes de setembre, i després de rebre una nova resolució judicial en la qual s’obliga a l’Ajuntament a pagar, l’alcaldessa de La Vall d’Uixó, Tania Baños, va fer unes declaracions alarmants sobre la situació econòmica del Consistori. Per descomptat, la culpabilitat de tota aquesta alarma era atribuïda a la mala gestió del Partit Popular, com ens tenen acostumats en moltes ocasions i amb raó. Això no obstant, cal subratllar que la irresponsabilitat en aquest cas és mútua i es distribueix a parts iguals entre l’antic equip de Govern i l’actual líder de la corporació municipal.

Doncs bé, centrant-nos en l’escàndol, van eixir a la llum en els mitjans de comunicació paraules com fallida, així com es va fer esment a una possible absorció del Consistori per part d’una altra Administració, com poguera ser un Ajuntament veí. Tot disbarat, una bomba de rellotgeria mal dissenyada, ja que una setmana abans, el Regidor d’Hisenda anunciava la bona salut econòmica del Consistori, alhora que informava de la capacitat d’endeutament de què es disposava. Però, per si tot aquest espectacle no fóra suficient, dos dies més tard de la notícia bomba, l’alcaldessa va haver de “rectificar” en ple, manifestant que allò de “que ens puga absorbir un altre Ajuntament” era una ironia. Increïble la irresponsabilitat.

En aquest assumpte, l’alcaldessa es va passar de frenada i intentant llançar un dard enverinat, ha acabat enverinant-se ella mateixa, ja que no és presentable anunciar una possible absorció i dir que la situació és insostenible, faltant a la veritat i contradient al seu regidor responsable, per a la fi acabar dient que tot açò és una ironia. Quina classe de representants tenim dirigint el nostre municipi, que fan de la política una moda de desprestigi i atac continu cap al qual tenen al davant? No s’adonen que unes declaracions com aqueixes, poden causar un gran perjudici a la nostra localitat?

Com a conseqüència de tot aquest desvari, es realitzarà un ple extraordinari en el mes d’octubre amb l’únic objectiu d’aclarir la situació econòmica real del Consistori, aclarir si menteix l’alcaldessa o el Regidor d’Hisenda, i on C’s demanarà les explicacions oportunes perquè el tripartit comence a governar i abandone tanta política ‘brossa’.

manuel-hernandez

Leave a Reply

Your email address will not be published.