fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Rescatar persones” – L’opini贸 de Llanos Mass贸

“Rescatar persones” – L’opini贸 de Llanos Mass贸

En les 煤ltimes setmanes, hem tingut not铆cia que el tribunal superior de just铆cia de la Comunitat Valenciana adm猫s a tr脿mit i diversos recursos contra alguna de les mesures preses per la Conselleria d’Educaci贸 i la de Sanitat.

 

Un d’aquests recursos 茅s contra el Decret d’Admissi贸 en Centres P煤blics i Privats Concertats, decret que inclo茂a l’eliminaci贸 del districte 煤nic entre altres mesures, la qual cosa retallava la capacitat dels pares per a triar el centre educatiu dels seus fills.

Una altra de les decisions de la sala del Contenci贸s – Administratiu Del TSJ de la Comunitat Valenciana 茅s la de suspendre cautelarment la decisi贸 de la Conselleria de Sanitat, que impedia als alumnes d’universitats privades realitzar pr脿ctiques en centres sanitaris de la xarxa p煤blica.

I finalment, per貌 no menys important, aquest tribunal admet el recurs del CEU contra l’exclusi贸 de becar a alumnes de la universitat privada.

Doncs b茅, jo em pregunte, aqueixes fam铆lies que trien pels motius que siga, que para a莽貌 s贸n lliures, un centre privat, no paguen impostos?, no estalvien a l’Estat el cost d’una pla莽a en l’educaci贸 p煤blica?. perqu猫 el fet de triar un tipus d’educaci贸 els fa haver de renunciar a altres drets socials com tant els agrada cridar-los?.

Si una fam铆lia est脿 dins dels nivells de renda requerits per a l’obtenci贸 de beques, perqu猫 se’ls discrimina?.

Qu猫 ocorreria si rec铆procament les empreses privades deixaran d’acollir als alumnes de la universitat p煤blica per a la realitzaci贸 de pr脿ctiques?, on realitzarien les pr脿ctiques els futurs advocats, enginyers, arquitectes, economistes, etc.?

Eixes pr脿ctiques i aqueixes beques, a qui beneficien i a qui van dirigides en 煤ltim terme 茅s a l’alumne, 茅s a dir a la persona, i per a莽貌 torne el t铆tol d’aquest article “Rescatant Persones”. Est 茅s el 鈥淢antra鈥 que tant li agrada repetir als Consellers, i sobretot a la Vicepresidenta del Consell.

Espere que el TSJ de la Comunitat Valenciana solucione aquests atropellaments i totes les persones siguem de deb貌 iguals i tinguem els mateixos drets.

Llanos Mass贸

.

Llanos Mass贸 茅s la Presidenta de Vox Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.