fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Som el partit de la gent” – L’opini贸 d’Oscar Clavell sobre el Congr茅s Nacional del PP

“Som el partit de la gent” – L’opini贸 d’Oscar Clavell sobre el Congr茅s Nacional del PP

Cap de setmana pol铆ticament intens a Madrid amb un clar vencedor, el nostre president Mariano Rajoy. Un home valent, de conviccions fermes i les idees clares fixades en el creixement, la creaci贸 d’ocupaci贸, la solidaritat, la defensa de la llibertat i la unitat d’Espanya.

Som el partit que m茅s s’assembla als espanyols, alguna cosa que ha quedat demostrat en el XVIII Congr茅s del Partit Popular amb el suport indiscutible a les pol铆tiques socials. Aix铆, en el conclave nacional hem debatut la maternitat subrogada, hem mostrat el nostre suport al col路lectiu LGTBI amb el comprom铆s d’impulsar una llei d’igualtat, per貌 mantenim la nostra ferma defensa de la vida i apostem per la defensa de la cust貌dia compartida, sempre tenint en compte l’inter猫s del menor. En aquest 煤ltim cas, es tracta d’una de les aportacions que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va incorporar a la Pon猫ncia Social que debatem aquest cap de setmana.

Som un partit gran, unit, democr脿tic; un partit seri贸s, efica莽 i al servei dels espanyols, lluny de personalismes i de populismes. Som el partit que ha tret a Espanya dues vegades de la crisi, som el partit que hem donat la volta a la realitat social sent el pa铆s que ha passat de destruir ocupaci贸 a liderar la creaci贸 de llocs de treball, som un pa铆s seri贸s i cre茂ble. I a莽貌, com va recordar el president Mariano Rajoy, ho hem fet amb l’ajuda de tots els espanyols encara que ens haja costat moltes complicacions, tenim a les nostres esquenes haver gestionat la pitjor crisi del nostre pa铆s i haver evitat el rescat d’Espanya.

Oscar Clavell 茅s diputat al Congr茅s pel PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.