fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vistalegre II, debat i participaci贸 – L’opini贸 de Hugo Romero sobre l’assemblea ciutadana de Podemos

Vistalegre II, debat i participaci贸 – L’opini贸 de Hugo Romero sobre l’assemblea ciutadana de Podemos

Tal com s’han pronunciat en declaracions els dirigents estatals, Vistalegre va ser una petici贸 d’unitat, a nivell de milit脿ncia som conscients que no volem un Podem sense I帽igo, sense Urban o Moruno, per exemple, volem un Podem plural i unit entorn d’un projecte que despr茅s d’esta assemblea sortir脿 refor莽at.

Unitat no 茅s uniformitat i per aix貌 destacaria la pluralitat dins del consell ciutad脿 estatal. Encara que hi ha aspectes que crec que queden en un segon pla com 茅s la representaci贸 territorial dins d’este 貌rgan.

De cara a fora per mi Vistalegre ha sigut una gran demostraci贸 del nou model pol铆tic que presenta Podem, debat, molt de debat i molta participaci贸 i el que ser脿 a partir de dilluns 13, fraternitat, consens i companyonia per un projecte com煤. S’ha debatut molt i molt intens, cosa que no ha de ser incompatible amb la companyonia posterior, exigible al nivell de maduresa pol铆tica en el que creix Podemos.

La tasca que t茅 ara la direcci贸 i el consell ciutad脿, 茅s saber curar les escletxes que s’han obert, amb humilitat, voluntat i consensos. De cara al futur, espere i vull un Podem, fort, valent, que aposte molt m茅s pel municipalisme com a eina de lluita i de construcci贸 de grans majories socials.

Hugo Romero Ferrer, secretari general de Podem Vinar貌s i Regidor de Tots i Totes Som Vinar貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.