Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora obri la programació d’activitats estivals als suggeriments dels veïns

Almassora obri la programació d’activitats estivals als suggeriments dels veïns

Els almassorins podran aportar idees sobre tallers o espectacles i indicar en quins llocs realitzar-los.

Dijous que ve 28 d’abril tindrà lloc la reunió periòdica organitzada per la Regidoria de Joventut amb les associacions a fi de comptar amb la seua col·laboració per a l’elaboració de la programació d’activitats formatives i d’oci per als mesos de juliol, agost i setembre. Per primera vegada, el departament obrirà la trobada a tots els veïns, perquè aquests puguen aportar idees a aquesta guia estival i suggerir en quins llocs seria convenient programar tallers, cursets o espectacles.

L’edil de l’àrea de Joventut, Xavier Trenco, ha explicat que “en els mesos d’estiu, molts veïns de traslladen a la platja, a l’horta o a Santa Quitèria pel que d’aquesta manera podrem identificar on hi ha demanda d’activitats infantils i juvenils i cobrir-la amb la col·laboració de les associacions”. El regidor ha recordat que Almassora “té espais naturals molt variats i l’estiu és el moment perfecte per a visitar-los i realitzar activitats en ells”.
Els interessats a participar en aquesta trobada i aportar idees, poden acostar-se a l’Ateneu Jove dijous que ve 28 d’abril a partir de les 18.30 de la vesprada. Trenco ha assegurat que aquesta és “una bona ocasió perquè els veïns descobrisquen les possibilitats i els perfils de les entitats locals i promoure així l’associacionisme”.
Resultats del programa ‘Tria Tu’.

La Regidoria de Joventut ha anunciat que avaluarà els resultats del program ‘Tria El teu’, dirigit a alumnes amb baix rendiment acadèmic, en finalitzar el curs i presentarà un informe sobre aquest assumpte. Els docents, a càrrec de les sessions i els tallers inclosos en el programa educatiu, realitzen un seguiment periòdic de joves que participen.

Tal com reflecteixen els documents de seguiment l’índex d’assistència de situa en el 90%. Les matèries a les quals més temps dediquen els alumnes són matemàtiques, castellà, valencià i anglès i la realització de deures segueix ocupant la major part del temps de les classes. D’altra banda, les dinàmiques de grup han contribuït a millorar el comportament dels xics i xiques, a reforçar la seua confiança i al fet que prenguen consciència de la necessitat de tenir plans de futur i aprovar totes les assignatures. cal recordar que les places disponibles per a aquest servei van ser duplicades en el segon trimestre a causa de la gran demanda registrada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.