fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Jaume Hurtado (Som Valencians) considera que pot fer més que 20 dels partits principals

Jaume Hurtado (Som Valencians) considera que pot fer més que 20 dels partits principals

Jaume Hurtado: “Un diputat de Som Valencians farà més per València que vint de PP, PSOE o Ciutadans”.

El secretari general de Som Valencians i candidat del partit a aquestes eleccions generals, Jaume Hurtado, ha alertat de la “crucial importància” dels comicis del 20-D. “D’aquestes eleccions no va a eixir cap majoria absoluta i per tant es van a necessitar els pactes més que mai, per açò és tan important que hi haja un partit valencianista a Madrid que faça sentir la veu dels valencians”, va manifestar.

Hurtado, enginyer de professió, no va dubtar a qualificar aquestes eleccions de “segona transició” ja que en ella es va a decidir el finançament de les comunitats autònomes durant les pròximes dècades. “Els valencians som l’única autonomia que és més pobra que la mitjana i que en lloc de cobrar, paga. Si no atallem prompte la infrafinanciació, si no hi ha un partit valencianista a Madrid, els valencians acabarem sent els més pobres d’Espanya”, va alertar.

El candidat valencianista no va dubtar a considerar que l’autèntic vot útil és el de Som Valencians “perquè un diputat de Som Valencians farà més per València que vint de PP, PSOE o Ciutadans”. En aquest sentit va voler recordar que l’anomenat “vot útil” de PP i PSOE “només ha valgut perquè els majors de cinquanta anys estiguen aturats i els joves universitaris es marxen a fregar latrines a Londres” i va manifestar que “ha arribat el moment de pensar en clau valenciana i de ofrenar noves glòries a València”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.