fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora completa el seu pla contra la pobresa energètica en assegurar el subministrament de gas i electricitat 

Almassora completa el seu pla contra la pobresa energètica en assegurar el subministrament de gas i electricitat 

L’alcaldessa i el delegat de Gas Natural Fenosa han rubricat l’acord aquest matí.

L’Ajuntament d’Almassora ha acollit avui la signatura de l’acord amb Gas Natural Fenosa mitjançant el qual el consistori garanteix el subministrament d’energía a tots els veïns de la localitat i evita que es produïsquen corts en cas d’impagament per situacions d’extrema necessitat econòmica. L’alcaldessa, Susanna Nicolau, i el delegat de Llevant de Vendes i Operacions de Gas Natural Fenosa, Ismael Jarque, han rubricat el document que completa el pla posat en marxa pel consistori contra la pobresa energètica.

Tal com arreplega el text, els Serveis Socials del consistori i Gas Natural Fenosa es comprometen a mantenir comunicació constant en el cas de detectar-se impagaments o demores. D’aquesta manera, si l’Ajuntament certifica que el titular és beneficiari d’ajudes socials, l’empresa es compromet a no interrompre el servei. Així mateix, el document detalla que l’Ajuntament d’Almassora es farà càrrec de les factures pendents i que la companyia, per la seua banda, informarà al personal de Serveis Socials sobre els requisits necessaris per a l’atorgament del bo social i les seues condicions d’aplicació.

Nicolau, ha assegurat que aquest acord suposarà “que cap família es veja privada de cap subministrament energètic per no disposar de recursos econòmics”. “L’Ajuntament d’Almassora està fermament compromès amb la protecció social dels veïns més vulnerables i aquest acord és un exemple més d’açò”, ha assegurat Nicolau. La primera edil ha agraït la predisposició de Gas Natural Fenosa a participar en aquest pla contra la pobresa energètica.

La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, present en l’acte de signatura d’aquest acord, ha manifestat la seua satisfacció posat que “garantir el subministrament energètic és garantir un dret fonamental de les persones i assegurar una condicions de vida dignes als veïns que pitjor ho estan passant”. “Aquesta és una tasca social que és responsabilitat de tots i agraïm a l’empresa la seua col·laboració”, ha conclòs l’edil.

Cal recordar que Almassora ja va signar el desembre passat sengles acords amb empreses subministradores d’aigua i electricitat amb la finalitat de garantir el subministrament a les famílies que es trobaren rebent ajudes socials. A més el consistori va aprovar l’adhesió al pla de la Conselleria d’Habitatge que contempla ajudes econòmiques directes de fins a 300 euros anuals per a l’abonament de gas, aigua i electricitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.