fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bachero: “Gasc贸, l’actual portaveu d’educaci贸 del PP utilitz脿 pagaments de caixa fixa de manera irregular per finan莽ar una fira d’escoles privades”

Bachero: “Gasc贸, l’actual portaveu d’educaci贸 del PP utilitz脿 pagaments de caixa fixa de manera irregular per finan莽ar una fira d’escoles privades”

La diputada del grup parlamentari Comprom铆s, Bel茅n Bachero, ha tingut acc茅s, a trav茅s d’una petici贸 de documentaci贸 a Les Corts, a la relaci贸 de despeses de caixa fixa de la Direcci贸 General d’Innovaci贸 Educativa, Ordenaci贸 i Pol铆tica Ling眉铆stica entre els anys 2012 i 2015.

Despr茅s de revisar la documentaci贸, la diputada de Comprom铆s ha pogut comprovar com l’aleshores Directora General d’Innovaci贸 Educativa del govern del PP, Beatriz Gasc贸, utilitz脿 la caixa fixa de manera irregular.

“Entre estes irregularitats 鈥揾a explicat Bachero- destaca la subvenci贸 encoberta a trav茅s de pagaments per caixa fixa a la Fira Educare, un encontre organitzat del 28 de febrer al 2 de mar莽 de 2015 en l’脌gora de la Ciutat de Les Arts i Les Ci猫ncies de Val猫ncia per una empresa privada, que se centr脿 b脿sicament en promocionar centres educatius privats. La Directora General d’Innovaci贸 Educativa fraccion脿 en un total de 18 pagaments diferents de caixa fixa els 12.702 euros amb qu猫 el seu departament finan莽脿 este encontre d’educaci贸 privada, botant-se la normativa que regula l’煤s d’este tipus de despesa extraordin脿ria de l’administraci贸”.

Per a Bachero “Gasc贸, actual portaveu d’educaci贸 del PP en Les Corts, ha d’explicar p煤blicament per quin motiu no utilitz脿 les vies establertes legalment per a atorgar ajudes i subvencions p煤bliques i us脿 un procediment irregular, el de pagaments a trav茅s de caixa fixa, que a m茅s era absolutament opac en l’猫poca del PP i que nom茅s despr茅s d’una sent猫ncia del TSJCV per una demanda de Comprom铆s, comen莽脿 a fer-se p煤blic per obligaci贸 legal”.

“Continuem des del grup parlamentari Comprom铆s contribuint a l’auditoria ciutadana a la gesti贸 del PP que els votants ens encomanaren el 24 de maig de l’any passat. Una tasca que est脿 revelant l’absolut descontrol i menyspreu a la legalitat amb qu猫 el govern del PP usaba els diners p煤blics”, ha concl貌s Bachero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.