fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carmina Ballester es converteix en la primera alcaldessa de la història d’Onda

Carmina Ballester es converteix en la primera alcaldessa de la història d’Onda

L’alcaldessa liderarà un projecte perquè Onda siga un referent en conciliació, igualtat i creació d’oportunitats.

Carmina Ballester s’ha convertit en la primera alcaldessa de la història d’Onda. La nova alcaldessa ha rebut avui la vara de comandament després d’haver aconseguit la confiança majoritària dels ciutadans d’Onda i ha assegurat que el seu objectiu serà “servir als altres des de la humilitat i ser útil a tots els veïns”.

Carmina Ballester s’ha convertit en la primera dona a ser alcaldessa en la història d’Onda i ha advertit que “treballarem sense descans pel projecte que hem plantejat per a millorar la nostra localitat” i a convertir a la ciutat en un referent d’oportunitats, conciliació i igualtat.

“Els ciutadans d’Onda han confiat en el nostre projecte que es basa a construir una societat millor, més igualitària, amb més oportunitats, més conciliació i una ciutat més moderna, acollidora i fidel a les seues tradicions” i esta serà l’aposta amb la qual treballarà l’equip de govern del Partit Popular. La nova alcaldessa, que trenca el sostre de cristall que fins ara hi havia en el ple de la ciutat, ha assegurat que “governarem per a tots: els que ens han votat i els que no” sempre “des de la vocació de servir a Onda i de posar els interessos d’Onda per sobre de qualsevol altra cosa”.

Ballester s’ha compromès a “deixar-nos la pell per Onda” i apostar per “una ciutat que escoltarà a tots, en la qual no sobra ningú i en la qual recuperem la il·lusió pel canvi i per un futur millor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.