fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco: “El bipartit retarda la promoci贸 tur铆stica de Castell贸 en la xarxa de ciutats AVE”

Carrasco: “El bipartit retarda la promoci贸 tur铆stica de Castell贸 en la xarxa de ciutats AVE”

“Va ser un acord plenari aconseguit per unanimitat fa 2 anys, no obstant aix貌 el bipartit no ha mogut pe莽a per a promocionar tur铆sticament Castell贸 al costat d’altres destinacions AVE”
“El menfotisme, la inacci贸 i la nefasta gesti贸 del bipartit 茅s tal que no importa quantes idees de millora, en mat猫ria de promoci贸 tur铆stica, aportaci贸 el PP perqu猫 茅s clar que el bipartit no est脿 disposat a engegar ni una sola d’elles”
“En dos anys de legislatura l’煤nica aposta pel turisme que ha fet el bipartit ha sigut un vergonyant plagi del Pla Tur铆stic del Pa铆s Basc; una crida a l’acampada il路legal d’autocaravanes en la via p煤blica i un tendal en el Grau”

La portaveu dels populars en la ciutat de Castell贸, Bego帽a Carrasco, lamenta que el bipartit no crea en l’Alta Velocitat com un revulsiu per a atraure turisme a Castell贸.
Carrasco: “Fa dos anys tots els partits pol铆tics en l’Ajuntament aprovem per unanimitat una iniciativa plen脿ria, que presentem els populars, perqu猫 Castell贸 formara part de la xarxa de ciutats AVE i, d’aquesta manera, aprofitar l’Alta Velocitat per a promocionar Castell贸 com a destinaci贸 tur铆stica, igual que fan altres ciutats emmarcades dins de les destinacions AVE. Era una manera d’instar al bipartit a estar preparats perqu猫 l’arribada de l’AVE no ens enxampara per sorpresa. No obstant aix貌, la infraestructura ja 茅s una realitat i el bipartit segueix sense moure pe莽a”.

“El bipartit ha desaprofitat massa temps, ni posiciona, ni promociona Castell贸, perqu猫 no creu veritablement en el potencial tur铆stic que t茅 la ciutat”.
Carrasco recorda: “Fa dos anys tamb茅 demanem al bipartit, en el Ple, que iniciara contactes amb el sector empresarial per a tra莽ar una estrat猫gia de comunicaci贸 global per a posicionar, com m茅s prompte millor, a Castell贸 aprofitant els beneficis que portaria amb si l’arribada de l’AVE. Han passat 2 anys sense que s’haja fet absolutament gens”.

“El menfotisme, la inacci贸 i la nefasta gesti贸 del bipartit 茅s tal que no importa quantes idees de millora, en mat猫ria de promoci贸 tur铆stica, aportaci贸 el PP perqu猫 茅s clar que el bipartit no est脿 disposat a engegar ni una sola d’aquestes idees”.
En aquest sentit, Carrasco recorda que l’煤ltima mesura tur铆stica rebutjada pel bipartit va ser la proposta dels populars d’aprofitar les instal路lacions del Mercat del Grau i convertir-les en un centre d’oci i gastronomia. El bipartit rebutge la idea.

“En dos anys de legislatura l’煤nica aposta pel turisme que ha fet el bipartit 茅s un vergonyant plagi del Pla tur铆stic del Pa铆s Basc; una crida a l’acampada il路legal d’autocaravanes en la via p煤blica i un tendal en el Grau”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.