fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “El bipartit retarda la promoció turística de Castelló en la xarxa de ciutats AVE”

Carrasco: “El bipartit retarda la promoció turística de Castelló en la xarxa de ciutats AVE”

“Va ser un acord plenari aconseguit per unanimitat fa 2 anys, no obstant això el bipartit no ha mogut peça per a promocionar turísticament Castelló al costat d’altres destinacions AVE”
“El menfotisme, la inacció i la nefasta gestió del bipartit és tal que no importa quantes idees de millora, en matèria de promoció turística, aportació el PP perquè és clar que el bipartit no està disposat a engegar ni una sola d’elles”
“En dos anys de legislatura l’única aposta pel turisme que ha fet el bipartit ha sigut un vergonyant plagi del Pla Turístic del País Basc; una crida a l’acampada il·legal d’autocaravanes en la via pública i un tendal en el Grau”

La portaveu dels populars en la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que el bipartit no crea en l’Alta Velocitat com un revulsiu per a atraure turisme a Castelló.
Carrasco: “Fa dos anys tots els partits polítics en l’Ajuntament aprovem per unanimitat una iniciativa plenària, que presentem els populars, perquè Castelló formara part de la xarxa de ciutats AVE i, d’aquesta manera, aprofitar l’Alta Velocitat per a promocionar Castelló com a destinació turística, igual que fan altres ciutats emmarcades dins de les destinacions AVE. Era una manera d’instar al bipartit a estar preparats perquè l’arribada de l’AVE no ens enxampara per sorpresa. No obstant això, la infraestructura ja és una realitat i el bipartit segueix sense moure peça”.

“El bipartit ha desaprofitat massa temps, ni posiciona, ni promociona Castelló, perquè no creu veritablement en el potencial turístic que té la ciutat”.
Carrasco recorda: “Fa dos anys també demanem al bipartit, en el Ple, que iniciara contactes amb el sector empresarial per a traçar una estratègia de comunicació global per a posicionar, com més prompte millor, a Castelló aprofitant els beneficis que portaria amb si l’arribada de l’AVE. Han passat 2 anys sense que s’haja fet absolutament gens”.

“El menfotisme, la inacció i la nefasta gestió del bipartit és tal que no importa quantes idees de millora, en matèria de promoció turística, aportació el PP perquè és clar que el bipartit no està disposat a engegar ni una sola d’aquestes idees”.
En aquest sentit, Carrasco recorda que l’última mesura turística rebutjada pel bipartit va ser la proposta dels populars d’aprofitar les instal·lacions del Mercat del Grau i convertir-les en un centre d’oci i gastronomia. El bipartit rebutge la idea.

“En dos anys de legislatura l’única aposta pel turisme que ha fet el bipartit és un vergonyant plagi del Pla turístic del País Basc; una crida a l’acampada il·legal d’autocaravanes en la via pública i un tendal en el Grau”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.