fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco lamenta que “Marco s’oblide de l’ocupació quan hauria de ser la seua principal política social”

Carrasco lamenta que “Marco s’oblide de l’ocupació quan hauria de ser la seua principal política social”

Les últimes dades d’atur registrat corresponents al mes de febrer revelen que “un total de 16.747 persones a Castelló segueixen cercant treball”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha lamentat avui que l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, “s’haja tornat a oblidar de l’ocupació quan hauria de ser la seua principal política social”.

I és que les últimes dades d’atur registrat fets públics pel SEPE corresponents al passat mes de febrer revelen que “a Castelló encara hi ha 16.747 persones que segueixen cercant treball amb el consegüent drama familiar que açò comporta”.

La portaveu popular lamenta que “l’última reunió del Pacte Local per l’Ocupació es va produir el passat 11 de gener i des de llavors no hem sentit a l’alcaldessa parlar del problema de l’atur, potser pense que aquest cercle també està tancat com el dels desnonaments”.

Així mateix, els populars recorden que el bipartit té pendent la creació de l’àrea de promoció econòmica i ocupació “que van anunciar el passat mes de setembre” així com la presentació del Pla estratègic d’Ocupació per al qual “han contractat a una empresa a la qual li paguen 12.000 euros”.

En aquest sentit, la portaveu popular assenyala que “desconeixem quins són les prioritats que marquen la política d’Amparo Marco però sembla evident que l’ocupació no és una d’elles, ja que roman absent de l’agenda municipal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.