fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “Marco i Nomdedéu es neguen al fet que les famílies castellonenques puguen triar el col·legi dels seus fills”

Carrasco: “Marco i Nomdedéu es neguen al fet que les famílies castellonenques puguen triar el col·legi dels seus fills”

Els populars critiquen el veto de socialistes, Compromís i Castelló en Moviment Podem a la iniciativa popular que perseguia “satisfer el desig dels pares i mares”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha criticat durament a l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, i al vicealcalde nacionalista, Enric Nomdedéu, “perquè rebutjant la nostra Declaració Institucional s’han negat al fet que les famílies castellonenques puguen triar el col·legi dels seus fills”.

I és que els grups socialistes, Compromís i Castelló en Moviment Podem van vetar ahir en la Junta de Portaveus la iniciativa presentada pel Grup Popular en la qual demanaven a la Generalitat que “corregís els desajustaments produïts per un nefast procés d’escolarització que ha generat malestar en famílies i centres perquè només el 87,2% dels alumnes han aconseguit accedir al col·legi triat en primera opció”.

Els populars lamenten que el govern municipal “no estiga al costat de les famílies de Castelló després que la Conselleria d’Educació haja deixat fora del seu barri a nombrosos escolars i s’hagen donat molts casos de divisions familiars amb germans escolaritzats en centres diferents”.
La portaveu Begoña Carrasco considera que “el tarannà d’aquest bipartit comença a ser intolerable”, ja que “tot el que presentem o ens ho rebutgen o tracten de silenciar-nos no tramitant les nostres iniciatives”. Així, Carrasco insisteix en “l’actitud autoritària de Marco i Nomdedéu per rebutjar el debat en Ple de la moció que havíem presentat i que demanava garantir l’estabilitat, la centralitat i la governabilitat a la ciutat de Castelló”.

“És intolerable que en el Ple del dijous vinent no puguem parlar ni de la bona educació que necessiten els nostres fills, ja que ens han vetat la Declaració Institucional ni de la mala educació d’alguns membres del govern en rebutjar-nos tramitar la moció”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.