fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP): “Amparo Marco li ha donat l’esquena als ‘bous’ i ara treu el debat per estratègia electoral contra Compromís”

Carrasco (PP): “Amparo Marco li ha donat l’esquena als ‘bous’ i ara treu el debat per estratègia electoral contra Compromís”

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, repta a l’alcaldessa a que aposte també per presentar iniciatives plenàries i perquè reivindique altres temes de la ciutat, com el col·lapse de la sanitat pública o la falta de centres escolars.

La portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denuncia “l’oportunisme polític” del PSPV, per “la seua defensa forçada dels actes taurins”. “Amparo Marco li ha girat l’esquena als ‘bous’ tota esta legislatura i ara treu el debat per estratègia electoral contra Compromís, però en estos tres anys no ha fet res per defensar de manera efectiva la festa, i s’ha limitat a fer un seguiment dels dictats de Compromís i Castelló en Moviment”, ha declarat.

“Ara l’alcaldessa marca distàncies perquè estem a quatre mesos de les eleccions, en una mostra més de l’intercanvi de cops que cada dia es venten els socis del Pacte del Grau, evidenciant que l’acord està completament trencat i que l’Ajuntament de Castelló ha caigut en la ingovernabilitat absoluta”, lamenta. “Cridaner és que treguen a relluir la defensa dels bous, i Amparo Marco no haja fet ni el més mínim gest per a alleugerir tot el colapse que existeix en la sanitat de la ciutat de Castelló o la falta de centres educatius que estan pendents. És tot electoralisme, pur i dur”, critica.

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló recorda que “l’únic partit que mantenim un discurs coherent és el PP, que des del primer dia fem una defensa tancada i activa dels bous al carrer. La nostra ciutat té esdeveniments de gran magnitud, com són les festes del Grau o de Benadressa, o la nostra fira de la Magdalena, i en tot este temps no han rebut ni el més mínim suport per part de l’equip de govern municipal, més aviat al contrari. S’han posat mil i una dificultats per a intentar que els aficionats desistisquen del seu interés”, assenyala.

“És ara, quan PSPV i Compromís tenen obert un conflicte a escala autonòmica per les modificacions en el reglament dels bous, quan els socialistes de Castelló han presentat una moció en el pròxim ple per a defensar la festa. I què han fet en estos quatre anys? Res de res”, ha contestat.

Begoña Carrasco ha recordat que “els membres del ‘Pacte del Frau’ van portar a Castelló a viure una vergonya, la primera de moltes altres que han vingut després, de debatre el maig de 2016 per a declarar la capital de la Plana com a ‘Ciutat Antitaurina’, votant-se finalment una proposta que en la pràctica s’ha traduït en mil i una dificultats, com ens han fet saber els veïns i les respectives comissions de festejos”.

“En eixe moment, el PSOE va passar de puntetes per esta qüestió, que treu a relluir ara per a atacar als seus socis de govern. Amb amics així, qui vol enemics”, ha assegurat.

“I ja que ara Amparo Marco és valenta i treu el capot per a torejar als seus socis de bancada, també li demanem que es llance a la plaça a portagayola i reclame el que és just i necessiten els castellonencs. Està molt bé parlar dels bous ara que li convé, però li demanem valentia i menys floretes per a abordar serveis i infraestructures que reclamen els castellonencs, com és resoldre les cues en la sanitat, els centres de salut pendents com el Raval o plaça Constitució, així com els col·legis que mai comencen. En estos casos, no només no presenten mocions, sinó que a més han vetat les del PP”, ha assegurat.

“Amparo Marco és l’alcaldessa figurant. En estos quatre anys no ha fet res per resoldre els problemes dels castellonencs, tampoc per donar suport als ‘bous al carrer’. En este assumpte, com en la resta dels temes de ciutat, ha actuat com una mera subalterna i no com l’alcaldessa que necessiten els veïns”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.