fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco qualifica de “intolerable” que l’independentisme català siga protagonista en la Nit de Sant Joan castellonenca

Carrasco qualifica de “intolerable” que l’independentisme català siga protagonista en la Nit de Sant Joan castellonenca

La portaveu popular constata que “el manifest de la Flama del Canigó reclama la declaració de Sant Joan com la Festa Nacional dels Països Catalans”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qualificat avui de “intolerable” que l’equip de govern bipartit “faça protagonista de la Nit de Sant Joan de Castelló a l’independentisme català”.

Carrasco ha fet aquestes declaracions després de constatar que la programació presentada per la regidoria de cultura i la de festes per al pròxim 23 de juny a les platges del Grau inclou la celebració de la Flama del Canigó que segons socialistes i nacionalistes de Compromís simbolitza la unitat de la llengua.

“Una veritat a mig fer doncs el manifest de la Flama del Canigó reclama anar més enllà del reconeixement simbòlic i declarar Sant Joan la Festa Nacional dels Països Catalans” ha assegurat la portaveu popular.

Així, en aquest manifest que pot llegir-se al següent enllaç: http://www.vilaweb.cat/noticia/4396196/20150623/manifest-flama-canigo-reivindica-paper-catalunya-nord.html es diu taxativament que “La Flama és l’expressió d’una voluntat plural: som i serem catalans!”.

I prossegueix dient que “amb la Flama fa trenta anys ja reivindicàvem la independència”. Declaracions que per als populars és “una agressió sense precedents al nostre Estatut d’Autonomia” i una mostra més que “Amparo Marco està més preocupada per mantenir la butaca de l’alcaldia que per governar per a la majoria de castellonenques”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.