fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 En Moviment (CSenMov) es marca com a objectiu augmentar l’habitatge social

Castell贸 En Moviment (CSenMov) es marca com a objectiu augmentar l’habitatge social

La formaci贸 assemble脿ria fa balan莽 dels primers sis mesos del nou Ajuntament de la ciutat de Castell贸.

Castell贸 en Moviment fa balan莽 sobre el grau de compliment de l’acord de governabilitat que van signar amb el PSOE i Comprom铆s per a la investidura del nou Ajuntament de Castell贸.

El pacte de govern signat a l’estiu del 2015 va atorgar un full de ruta per a una nova majoria que va desbancar el govern del Partit Popular. El regidor assembleari Xavi del Se帽or ha assenyalat 鈥渓’inici d’any 茅s el moment oport煤 per fer balan莽 d’aquests sis primers mesos. El nostre mandat 茅s avan莽ar especialment en les mesures referides al rescat ciutad脿 i la recuperaci贸 de drets socials.鈥

Per貌 les aspiracions d’aquesta for莽a emergent estan trobant-se esculls importants en mat猫ria d’habitatge. Una de les primeres topades amb el bipartit ha estat provocada pels desnonaments i la necessitat d’augmentar el parc p煤blic d’habitatges socials. 鈥淟es declaracions de l’alcaldessa parlant de 300 habitatges socials ens van resultar molt desencertades鈥 relata del Se帽or, i afegeix 鈥渟obretot quan la ciutat encara no disposa d’alternatives d’habitatge per a les fam铆lies desnonades鈥. De fet, en quasi tots els plens de l’Ajuntament aquesta q眉esti贸 s’ha tractat amb diverses mocions. 鈥淟’alarmant desigualtat social que patim a Castell贸 i al Pa铆s Valenci脿, evid猫ncia la necessitat de pol铆tiques valentes de rescat ciutad脿. Els mesos vinents treballarem en aquesta direcci贸鈥 ha declarat el regidor assembleari.

La formaci贸 ciutadana va entrar a les passades eleccions amb 4 regidors a l’Ajuntament de la ciutat i avala amb el seu suport des de l’oposici贸 al bipartit encap莽alat per Amparo Marco. Durant aquests mesos han mostrat que la vigil脿ncia i control que exerceixen sobre l’equip de govern 茅s especialment exigent en mesures relacionades en aquests 脿mbits. 鈥淟es negociacions dels pressupostos van deixar la nostra empremta amb propostes vinculades a l’ocupaci贸, activar un nou model productiu, i avan莽ar en la remunicipalitzaci贸 de serveis privatitzats鈥 ha assenyalat el portaveu del Se帽or.

Leave a Reply

Your email address will not be published.