fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 potencia les Xarxes Socials per a promocionar el turisme provincial entre m茅s de 21.400 persones cada dia

La Diputaci贸 potencia les Xarxes Socials per a promocionar el turisme provincial entre m茅s de 21.400 persones cada dia

Mart铆nez: “Aprofitem les m煤ltiples oportunitats d’Internet per a transmetre ‘de tu a tu’ l’experi猫ncia de con茅ixer Castell贸”.

La Diputaci贸 de Castell贸 potencia l’煤s de les Xarxes Socials com a canal de comunicaci贸 tur铆stica per a promocionar els 135 municipis de la prov铆ncia di脿riament entre un p煤blic directe de m茅s de 21.400 persones di脿ries. A aquest abast directe de les persones que segueixen sengles perfils del Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 (10.800 seguidors en Twitter i 10.541 en Facebook) caldria multiplicar-ho per quatre per a con茅ixer les persones realment aconseguides per aquest tipus de comunicaci贸 en l铆nia, arribant a superar l’impacte diari de 100.000 internautes als quals els arriba de forma indirecta la informaci贸 tur铆stica de la prov铆ncia de Castell贸 a trav茅s de les visualitzacions que genera l’activitat dels seguidors directes de sengles xarxes.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha explicat que “aprofitem Internet i les seues m煤ltiples oportunitats per a comunicar ‘de tu a tu’ i posicionar l’extens cat脿leg d’experi猫ncies tur铆stiques que ofereixen els 135 municipis de la prov铆ncia. A trav茅s d’imatges, v铆deos, comentaris, acostem als potencials turistes de la prov铆ncia les atractives possibilitats que t茅 la nostra destinaci贸: esport, cultura, patrimoni, gastronomia o naturalesa des d’un estil molt m茅s proper, en primera persona, al路ludint als sentiments i sensacions i que tenen un millor impacte per al turisme de Castell贸”.

En aqueix sentit, Mart铆nez ha posat l’accent en “l’interessant que 茅s poder interactuar amb les persones interessades en la destinaci贸 tur铆stica provincial. A trav茅s dels seus comentaris en Xarxes Socials, podem informar-los per貌 tamb茅 con茅ixer les seues opinions, valoracions de determinades experi猫ncies o llocs que han visitat, la qual cosa suposa una informaci贸 molt valuosa a l’hora de seguir treballant al costat de municipis i sector en la millora cont铆nua del producte tur铆stic provincial”.

Com a continguts m茅s habituals, en el perfil ‘Turisme de Castell贸’ en Facebook i @turcastellon en Twitter, el Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 no solament inclou festes (actualment ha publicat informaci贸 relacionada amb la celebraci贸 de Sant Antonio en la prov铆ncia), sin贸 tamb茅 jornades gastron貌miques, esdeveniments esportius i un recorregut pels llocs m茅s especials dels 135 municipis de la prov铆ncia des d’una perspectiva m茅s personal i directa al potencial visitant, detenint-se especialment en els entorns m茅s desconeguts dels xicotets municipis de l’interior (com la recent imatge publicada de l’interior de l’esgl茅sia de la Pobla d’Aren贸s). Aquest treball forma part del continu esfor莽 del Govern Provincial per contribuir, des de l’脿mbit promocional a seguir millorant les xifres tur铆stiques de la prov铆ncia com a revulsiu a la creaci贸 d’ocupaci贸 i la generaci贸 de noves oportunitats econ貌miques en els municipis de Castell贸.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.